Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Hangtags

Hangtags / Hängetiketter

Kundrecensioner

Upplev Wunderlabel

Premium kvalitet

Premium kvalitet

Tryckta på 300 grams papper

Få mer för pengarna

Få mer för pengarna

Beställ mer och styck priset går ner

Expressfrakt

Expressfrakt

Express beställningar med UPS Express

Hang Tags med Text & Symbol

Våra hangtags är professionellt tryckta på 300 grams papper och finns i många storlekar och former. Varje hangtag är individuellt klippta och har ett stansat hål för hängning med ett snöre eller satinband. Att skapa din egna hangtags är enkelt med vår online konfigurator. Välj bland en mängd färger, typsnitt och symboler för att skapa din egen text, enklare kan det inte bli!

 
SPECIFIKATIONER:

 • Olika former och storlekar tillgängliga
 • Tryck på fram och baksida
 • Professionellt matt beläggnings alternativ tillgängligt
 • Snören och satinband finns att välja till
 • Professionellt tryckta på 300 grams papper
Hangtags

Hangtags med egen design / layout

Hangtags med egn logga/layout är det perfekta sättet att marknadsföra ditt varumärke. Ladda enkelt upp din logga/layout när du använder vårt design verktyg onlie. Varje hangtag kommer klippta och klara för användas, de har även ett stansat hål för upphängning.

 
SPECIFIKATIONER:

 • Olika former och storlekar tillgängliga
 • Ladda enkelt upp din logga/layout när andvänder vårt designverktyg.
 • Välj att ha tryck på en sida, samma tryck på bägge eller olika på fram/baksida
 • Välj till ett snöre för att fästa din hangtag
 • Tryckta på 300 gr papper där du kan välja glansig eller matt yta
 • Hangtagsen kommer klippta och klara att användas hål finns för upphängning

Hangtags med QR kod

Samma kvalite som hangtagsen med text & symbol men här kan inkludera en QR kod som symbol. Använd en QR kod för att ge kunder direkt information som tex produkt detlajer, hemisda, instruktioner och kontaktuppgifter.

SPECIFIKATIONER:

 • Olika former och storlekar tillgängliga
 • Skapa enkelt din hangtag när andvänder vårt designverktyg online
 • Välj att ha tryck på en sida eller samma tryck på fram och baksida
 • Välj till ett snöre för att fästa din hangtag
 • Tryckta på 300 gr papper där du kan välja glansig eller matt yta
 • Hangtagsen kommer klippta och klara att användas hål finns för upphängning

Video: Designa dina Hangtags

Släpp loss din kreativitet

Hangtags, ibland kallade hängetiketter, är ett utmärkt marknadsföringsverktyg och kan hjälpa till med både branding och stärka ditt varumärke. Inte bara är de bra för att vidarebefordra varumärkesinformation, men också för att informera om garantier, storlek, priser osv. Hangtags kan naturligtvis användas på en rad produkter och är inte begränsade till bara kläder. Vi har sett otaliga användningsområden för våra hangtags under åren. De har använts för produktförpackningar eller som presentkort och till och med placeringskort för bröllop. Kunder brukar vilja ha en röd tråd för sin varumärkes identiet och marknadsföring, lyckligtvis är våra hangtags superlätta att beställa och designa online. Välj våra hangtags med text & symbol om du vill personifiera din design med vårt onlinedesignverktyg eller så väljer du våra hangtags med egen logga / layout. Det är du som bestämmer och möjligheterna är enorma att skapa något eget! 

Wunderlabels hangtags känns betydande och robusta i handen och är professionellt tryckta. De tryckta färgerna är livfulla och det övergripande utseendet på våra hangtags är snyggt och professionellt. Det är lätt att skapa en unik design mellan våra hangtags med text & symbol och de med egen logga/layout. Skapa en egen en hangtag med vårt online designverktyg eller ladda upp ditt eget layout eller logotyp. Välj ifall du vill ha glansig eller matt finish och ett sortiment av snären och band för att hänga upp dem. Vår erfarna kundservice och designteam hjälper dig gärna under hela vägen!

Varför skall man ha personliga hangtags / hängetiketter?

 • Hangtags som märker upp dina produkter 

Lägg till en professionell touch till dina produkter: Wunderlabel gör att du kan skapa egna hangtags online och anpassa dem med en logotyp, varumärke, slogan, kontaktuppgifter eller produktbeskrivning. De är perfekta för kläder och man kan lägga till med prismärkning och markeras med olika storlekar.

 • Hangtags som personliga presentkort

Få ett leende på dina nära och kära med ett anpassat personligt meddelande. Hangtags är det perfekta tillägget till presentförpackningen och blir bra presentkort. Varför inte ett meddelande som "Grattis" eller "Grattis på födelsedagen och önkar XXX"? Hangtags kan också anpassas med mottagarens namn till jul eller andra tillfällen.

 • Anpassade tryckta hangtags

Designa dina egna hangtags på wunderlabel.se genom att välja material, form och text. Matchande band är också tillgängliga. Hangtags är lätta att fästa på dina produkter och kommer inte att skada dem.

 

Vilka typer av hangtags erbjuder vi på Wunderlabel?

Våra hangtags är gjorda av robusta 300 g / m² standard eller kraftpapper. Det finns två former att välja mellan: rektangulär eller rund och alla våra hängetiketter har ett stansat hål för att hänga fast dem i. Du har också ett val mellan en blank eller matt finish. Dessutom kan du få matchande snören eller band tillverkat av satin polyester eller rayon - en del snören erbjuds med en snäpplås. Alla våra hangtags är digitalt tryckta vilket innebär att alla CMYK-färger finns tillgängliga för dig. Vi erbjuder följande alternativ:

Hangtags med text och symbol - design online:

Välj en bakgrundsfärg eller ett mönster och ange upp till 3 rader text i en färg och ett teckensnitt efter eget val. Justera storleken på din text per rad. Du kan också lägga till en av över 300 symboler som är tillgängliga.

Hangtags - ladda upp din egen logga/layout:

Ladda upp din egen logotyp eller layout i erforderliga dimensioner och få fullständigt anpassade hängtaggar. Den digitala tryckprocessen ger oss möjlighet att reproducera ett omfattande spektrum av färger.

 


 

lära sig mer

Designa din hangtag - Enkelt och snabbt online!

Behöver du hangtags med din egen logotyp? Eller vill du skapa din egen online med vårt enkla designverktyg? Wunderlabel kan hjälpa till! På vår hemsida klickar du helt enkelt på Hangtags och väljer den hangtag som bäst passar dina behov. Länken tar dig till vår onlinekonfigurator där du hittar följande designalternativ:


 

Hangtags med Text & Symbol - design online:

Etikett:

Här väljer du ifall du vill ha en rektaunglär eller rund hangtag. Välj sedan material, standard eller kraftpappper. Du kan även välja ifall du vill ha tryck på ena sidan eller bägge sidor, sen väljer du om du vill ha glansig yta eller matt.

Färg:

Färgen som väljs här är hangtagens bakgrund, du kan välja en färg eller ett av våra många färdigdesignade mönster.

Text:

Du kan skriva upp till 3 text rader, sedan väljer du ifall det skall vänster/höger eller centrerat, välj typsnitt och sedan textfärg.

Symbol:

Om du vill så kan du lägga till en symbol som kan placers antingen på höger eller vänster sida om din text.

Ram:

En ram kan läggas till för att ytterligare göra din hangtag unik och personlig.

Extra:

Beställ matchande snören eller satinband för kunna fästa din hangtags enkelt.


 

Hangtags med din logga - ladda upp din logga / layout:

- Etikett:
Välj vilket format din hangtag skall ha - rektaunglärt eller en cirkel. Välj sedan vilket material, standard papper eller kraft papper, välj glansig eller matt yta, välj ifall du vill ha tryck på en sida eller olika på fram/baksida.

- Ladda upp:
Du kan nu ladda upp din design / layout.

- Extra:
Här väljer du ifall vill ha snäpplås snöre eller tunnt satinband för att lätt fästa din hangtags.

När du har konfigurerat dina hängtags kan du välja kvantitet och frakt under förhandsgranskningen innan du lägger till hangtagsen i kundvagnen.

lära sig mer

Gör din present inslagning till något unikt med hangtags

Designa den perfekta hangtagen för ditt märke. Enkelt och stiligt, det kan inte bli fel med en hangtag. Hangtags är enkelt att designa och är prisvärda för att ta fram ditt varumärke. Designa dina egna hangtags för varumärke, present eller informations lapp för din produkter.

Beställ hangtags från Wunderlabel - Enkel och snabbt att betala

Våra hängetiketter är gjorda  från början speciellt för dig. Därför startar vi bara produktionen när din betalning har nått oss. Följande betalningsmetoder är snabba och enkla och viktigast av allt:

 • Kreditkort
 • PayPal
 • Klarna faktura, här startar vi produktion och du får hangtagsen och fakturan samtidigt.

Beställ högkvalitativa och prisvärda hangtags från Wunderlabel

Beställning av hangtags från Wunderlabel har många fördelar. Vi väljer att göra våra hängetiketter från papper eftersom det är ett material som enkelt kan återvinnas. Vår onlinekonfigurator är speciellt utformad för att vara så användarvänlig som möjligt och tar kunden genom designprocessen steg för steg. Eftersom vi inte behöver anställa extra personal för att hjälpa till med att designa dina produkter kan vi erbjuda våra hängetiketter till ett överkomligt pris. En annan fördel är att beställning online sparar tid och du kan beställa när som helst och var som helst! Minsta beställning är endast 50 st.

lära sig mer