Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Etiketter med egen design

Etiketter med egen design

Etiketter med egen design / logga är små tygetiketter ofta tryckta med ett företags logotyp eller varumärkesnamn. De används för att märka produkter och visa kunden vilket varumärke produkten tillhör. Dessa etiketter kan fästas på olika sätt, antingen genom strykning, sömnad eller infogning i plagg eller andra produkter. Etiketter med egen designär ett effektivt sätt för företag att visa upp sitt varumärke och lägga till en professionell touch till sina produkter.

Customer Testimonials

Upplev Wunderlabel

Premium kvalitet

Premium kvalitet

HD färgåtergivning på tryck och tillval att välja 100% återvunnet material

Få mer för pengarna

Få mer för pengarna

Beställ mer och styck priset går ner

Expressfrakt

Expressfrakt

Express beställningar med UPS Express

vävda etiketter med din egen design/layout och mått

Vår vävda etiketter med egen design/layout kan du få precis som du vill med din logga och dina mått. Ladda upp din logga/layout och vi väver precis som du det ser ut. Vi har hundratals färger att välja mellan, välj ifall du vill tafetta (extra sömsmån) och olika vikningar. Vi väver din etikett från ingenting till en helt unik etikett för dig och kan fås i en kvantitet av 100 st. 

SPECIFIKATIONER:

 • Helt egen design/layout med dina egna mått
 • Ladda enkelt upp din bild/fil på din logga när andvänder vårt designverktyg.
 • Minimumbeställningen är endast 100 st
 • Etiketten kan ha upp till 6 färger inkl bandfärgen
 • Etiketterna görs med damask vävning så de är mjuka, flexibla och extremt hållbara
 • Vi är OEKO-TEX® Standard 100 certifierade och vi väver med 100% återvunnet garn
Logo Labels

vävda etiketter - dela beställning

Att dela upp din beställning är ett enkelt sätt att beställa flera varianter av samma design. När din design har laddats upp och du har valt antal, får du möjlighet att dela upp din order genom att ladda upp olika varianter. Delad beställning är ett bra alternativ om du vill lägga till olika storlekar, t.ex. S, M och L, eller ändra material innehåll på dina etiketter.

SPECIFIKATIONER:

 • Dela upp din beställning, upp till 6 olika varianter av din etikettdesign
 • Ett bra sätt att beställa olika variationer som S, M och L
 • Använd vårt designverktyg för att enkelt ladda upp din egen logotyp eller layout
 • Etiketter är gjorda med Damaskväv så att de är mjuka, flexibla och mycket slitstarka.
 • Tillverkad med 100% återvunnet garn och OEKO-TEX® Standard 100 certifierad

tryckta etiketter med din logga / layout

Tryckta etiketter med din egen design / layout är perfekta ifall du har små detaljer och många färger i din logga. Vårt designverktyg guidar dig enkelt igenom. Välj mått och ladda upp din fil/logga, så enkelt är det! Sedan digital trycks din bifogade fil och resultatet är en mjuk och hållbara etikette som slits i tvättar.

SPECIFIKATIONER:

 • Olika storlekar tillgängliga
 • Ladda enkelt upp din bild/fil på din logga när andvänder vårt designverktyg.
 • Finns med material valen 100% återvunnin polyester eller Tyvek
 • Etiketterna kommer klippta och klara att vändas, de fransas inte och kan tvättas i alla temperaturer
 • Perfekta för desingar med många och små detaljer
 • Tryckta med digital tryckteknik för en len och hållbara yta
Logo Labels

PRO tryckta etiketter

Wunderlabels PRO tryckta etiketter kan anpassas med din egen design eller logga. Dessa etiketter finns i silkeslen satin polyester eller 100% naturlig bomull och trycks professionellt med en flexografisk tryck metod. Resultatet är livfulla färger och skarpa detaljer. Den professionella kvaliteten och det exakta utskriften gör dessa etiketter till en favorit hos kunderna.

SPECIFIKATIONER:

 • Mått: 10, 15, 20, 30, 40 mm  x  varierar i steg mellan 30-200 mm
 • Material 100% bomull, tyvek eller satin polyester
 • Exakt och levande utskrift med ECO Passport från OEKO-TEX®-certifierat bläck.
 • Professionell kvalitet med Flexografisk tryck metod
 • Ladda upp din egen logga eller design

Rekommenderas

Vävda etiketter med din logga är en av Wunderlabels mest populära produkter. De är av hög kvalitet, 100% anpassningsbara och bekväma på huden. Kolla in vår bästsäljare och prova själv!

Släpp loss din kreativitet

Vävda etiketter din egen design och layout är ett utmärkt sätt att visa upp din individualitet och varumärkesidentitet med egen logga eller layout. Vi har hjälpt tusentals kunder att skapa professionella, högkvalitativa vävda etiketter med kunders unika mönster. Våra etiketter kan innehålla nästan all information du väljer, t.ex. storlek, tvättrådsinstruktioner, materialinnehåll eller varför inte visa ursprungslandet. Eller helt enkelt bara visa upp din logga och låt den tala för sig själv! Måtten på din etikettdesign är också upp till dig. Våra vävda etiketter kan göras till dina exakta storleksspecifikationer och det finns många vikalternativ att välja mellan. Våra tryckta satin etiketter finns i 3 olika höjder att välja mellan. Inte säker på var du ska börja? Vår dedikerade kundservice och designteam kan hjälpa till. Vi är alltid bara ett telefonsamtal eller e-post bort.

Ladda upp din logotyp med vårt onlinedesignverktyg för att skapa en etikett som sticker ut från mängden. Våra vävda etiketter med egen desing kan vävas med upp till 6 trådfärger för att skapa ett skarpt utseende. Vi erbjuder alla möjliga alternativ så att du kan skapa en etikett som är perfekt för ditt varumärke och också är bekväma och hållbar. Varje vävd etikett är professionellt vävd från början och kommer att hålla lika länge som produkteken du väljer att sätta fast den på.

För våra tryckta etiketter med egen layout tryck din logga/layout digitalt vilket ger en jämn och slitstark yta och kommer inte att försvinna i tvätten. Våra satin etiketter är slitstarka och mjuka mot huden. 100% återvunna alternativ finns tillgängliga och alla våra vävda etiketter är gjorda med 100% återvunnet material. Klicka genom vårt informativa jämförelsetabellen för att se vilken typ av etikett som passar dig.