Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

läderetiketter

Läderetiketter

Kundrecensioner

Upplev Wunderlabel

Premium kvalitet

Premium kvalitet

100% äkta läder eller konstläder

Få mer för pengarna

Få mer för pengarna

Beställ mer och styck priset går ner

Expressfrakt

Expressfrakt

Express beställningar med UPS Express

Läderetiketter

Våra Läderetiketter är gjorda av 100% äkta läder. Din design anpassas med ditt val av text och en symbol som sedan lasergraveras och skärs till dina exakta specifikationer med hjälp av laserteknik. Vi erbjuder ett stort utbud av färger som kan skapa en känsla av raffinerad elegans eller rustik känsla.

SPECIFIKATIONER:

 • Olika storlekar tillgängliga
 • Tillverkad med 100% äkta läder
 • Etiketterna är individuellt laserskärda och hål för fastsättning erbjuds som tillval.
 • Det rekommenderas att inte tvätta våra äkta läderetiketter
 • Textfärger varierar från ljusbrun till svart beroende på etikettens basfärg
Läderetiketter

Konstläder Etiketter

Våra konstläder etiketter är gjorda av PU (polyuretan) läder och har en autentisk läder känsla. Varje personlig design är inristad på etiketten med hjälp av laserteknik. Konstläderna etiketter finns i 6 olika färger för att skapa det perfekta utseendet. Hål kan väljas i hörnerna för att göra det lättare att fästa etiketterna.

SPECIFIKATIONER:

 • Olika storlekar tillgängliga
 • Tillverkad med PU (polyuretan)
 • Etiketterna är individuellt laserskurna och har flexibla kanter
 • Kan tvättas i alla temperaturer och torktumlas.
 • Textfärger varierar från ljusbrun till svart beroende på basfärgen på etikettmaterialet

WunderPap Läderetiketter

WunderPap Läderetiketter: WunderPap är ett tvättbart pappersmaterial som har ett läderliknande utseende. Det används ofta för märkning av jeans och andra plagg och handväskor. Den åldras och slits för att få ett unik utseende och är hållbar även efter många tvättar.

SPECIFIKATIONER:

 • Olika storlekar tillgängliga
 • Gjort av hållbart tvättbart papper
 • Etiketter är individuellt klippta och har flexibla kanter
 • En mängd olika och livliga färger finns tillgängliga
 • Tvättbara i alla temperaturer
 • Ser ut som riktigt läder
Läderetiketter

Video: Premium läderetiketter

Hur ser perfekta läderetiketter ut?

Läderetiketter kan framkalla en känsla av ultimat elegans eller en rustik charm. Du kan välja färger, typsnitt, symboler och text för att skapa en etikett som ser ut och känns som ditt varumärke! Välj mellan äkta läder, PU-syntetläder eller WunderPap (tvättbart papper - upp till 60°C). Alla är graverade med den senaste lasertekniken. Resultatet är en läderetikett som sticker ut från mängden.

Som tillval kan du ha hål i hörnen på våra läderetiketter för att göra dem lättare att sy på produkten. Dessutom kan läderetiketter fästas med hjälp av lädernitar och skruvar, vilket är en mycket populär metod att fästa, speciellt för virkning och stickat.

En annan populär metod för att fästa våra läderetiketter är att vika dem på mitten och fästa dem på plagget. Låt oss hjälpa dig att designa din egen perfekta läderetikett!
 

Hur kan läderetiketter stärka ditt företag?

Du kanske har funderat på att låta lasergravera specialanpassade läderetiketter. Wunderlabel erbjuder hög kvalitet till ett rimligt pris. Investeringen är väl värd det. Vi vill försäkra dig om att läderetiketter och andra personliga produkter är utmärkta marknadsföringsverktyg för varumärkespresentation.

Läderetiketter förhöjer inte bara dina produkter och får dem att sticka ut, utan ger också dina skapelser en unik estetik. Precis som personliga förpackningar kan läderetiketter med en anpassad logotyp marknadsföra ditt företag.

Genom att använda läderetiketter för du en aktiv dialog med potentiella kunder för att övertyga dem om fördelarna med ditt varumärke. När du designar etiketterna är det en bra idé att inkludera teman eller budskap som väcker känslor och drar till sig uppmärksamhet. När allt kommer omkring är köpbeslut ofta drivna av känslor. Detta uppnås enkelt med anpassade läderetiketter, som du kan skapa och beställa online med vårt designverktyg.

Påsydda läderetiketter är lämpliga för plagg, accessoarer och textilier. De är tunna, flexibla och kan till och med vikas (t.ex. runt fållen på ett plagg).

Mångfalden av designalternativ gör att du kan skräddarsy etiketten perfekt till ditt varumärke.
 

Kan jag beställa läderetiketter även om jag är privatperson?

Alla är välkomna till Wunderlabel! Vårt mål från början har varit att tillhandahålla produkter inte bara till stora företag i stora kvantiteter, utan även till småföretag, frilansare och hantverkare som behöver mindre kvantiteter.

Många av våra kunder är gör-det-själv-entusiaster som syr, stickar och virkar till vänner och familj och vill personifiera sina kreationer med ett budskap eller namn. Läderetiketter som säger "Handmade" eller "Made with Love" visar mottagaren att föremålet har gjorts med omsorg.
Det perforerade hålen är ett alternativ som är särskilt populärt bland våra duktiga hobbyister eftersom det gör det lättare att fästa etiketter på stickade och virkade föremål, även med tjockare garn.

Till skillnad från etiketter i läder med logotyp är det här alternativet lämpligt för personer utan design erfarenhet. Du behöver inte din egen design eller en anpassad fil för att ladda upp! Skriv bara in din text online i konfiguratorn och välj önskade alternativ (typsnitt, bakgrundsfärg, etc.).

Men om du har en logotyp kan du ladda upp den till konfiguratorn för att beställa läderetiketter med logotyp.

lära sig mer

Högkvalitativa läderetiketter för dina skapelser

Läder är känt för att vara ett lyxigt och högkvalitativt material som framhäver varje bit. Wunderlabels lasergraverade läderetiketter är mångsidiga och ger en professionell och sofistikerad touch till dina skapelser.

Våra högkvalitativa läderetiketter finns i både äkta läder och syntetiskt läder i en mängd olika naturliga färger: mjukt brunt, vinrött, skogsgrönt eller kanske en varm höstlig orange? Det finns något för alla.

För stick- och virkningsentusiaster erbjuder vi även möjligheten att beställa dessa etiketter med två eller fyra hål, vilket gör dem mycket lättare att fästa med garn. Det betyder att du inte behöver köpa några extra tillbehör. Våra läderetiketter kan även fästas med en symaskin, Chicago-skruvar i metall, lädernitar eller tryckknappar.

Det bästa av allt är att du helt kan anpassa dessa etiketter. Vi erbjuder ett brett utbud av typsnitt, symboler, teckenstorlekar och möjlighet att ladda upp en logotyp. Det finns något för alla!

Vår höjdpunkt är premiummärkena i konstläder som kommer att imponera på även de mest krävande kunderna.

Som du kan se, med så många alternativ, är designmöjligheterna nästan oändliga!

Vår senaste produkt - ett vackert alternativ till läderetiketter: WunderPap-etiketter, ett pappersliknande, tvättbart material som utvecklar en intressant läderlook genom tvätt och användning. Det ser bra ut med alla gör-det-själv-plagg och kan tvättas upp till 60°C. Detta material är särskilt populärt för jeans, eftersom läderlooken går bra med denim. Men även tjocka stickade mössor, handskar och halsdukar ser mycket mer exklusiva och sofistikerade ut med en läderetikett.

Du kan låta din kreativitet flöda och använda dessa etiketter på insidan, på utsidan, horisontellt eller vertikalt på dina skapelser. Det finns inget rätt eller fel sätt. De ser till och med bra ut vikta över en manschett, till exempel på en hatt, keps eller väska. Särskilt handväskor är ofta dekorerade med dem. En slät svart etikett i konstläder, till exempel, förstärker omedelbart utseendet på en enkel handväska.

Varför ska du köpa läderetiketter?

Äkta läder är ofta att föredra eftersom det är ett naturligt material som är biologiskt nedbrytbart och har en unik struktur. Vi gör våra påsydda läderetiketter av 100% kohud (eller getskinn för de orangea etiketterna), som är slät och jämn. Du kan också välja etiketter i läderlook gjorda av syntetiskt läder eller WunderPap (tvättbart papper upp till 60°C). Etiketterna i konstläder är tunna, mjuka och flexibla.

Våra läderetiketter är inte präglade. Istället graveras de med den senaste lasertekniken och laserskärs sedan individuellt i den form du väljer. Våra etiketter i konstläder är hållbara och tåliga och är också lätta att sköta: de kan tvättas i varmt vatten upp till 30°C.

WunderPap- och konstläderetiketter är idealiska för sömnad och stickning eftersom de inte blöder vid tvätt. Använd onlinekonfiguratorn för att designa och köpa läderetiketter till bra priser.

Hur designar du din egen läderetikett?

Med onlinekonfiguratorn kan du skapa de perfekta läderetiketterna på några minuter.

Välj först storlek, material och färg du vill ha. Fundera sedan på vad du vill skriva på dina etiketter. Eftersom din text, logotyp och symbol kommer att lasergraveras, kommer färgen på designen och texten att avgöras av den bakgrundsfärg du väljer. Du kan se färgen i förhandsgranskningen. Du kan sedan lägga till en symbol, logotyp, QR-kod, ram och lägga till hål.

Så här designar du dina egna läderetiketter:

1. Etikett: Välj mellan olika storlekar och material.
2. Text: Skriv upp till tre rader text i ett urval av typsnitt.
3. Symbol: Välj en matchande symbol.
4. Ladda upp: Ladda upp din bild eller logotyp. Observera att logotypen endast kan lasergraveras som siluett.
5. QR-kod: Skapa en QR-kod med text eller URL.
6. Ram: I det här steget kan du lägga till en valfri ram.
7. Extra: Läderetiketter kan perforeras på varje sida för enkel montering. Högkvalitativa Chicago-skruvar och lädernitar finns också i denna sektion.

Du kan nu lägga till läderetiketterna i din varukorg och gå vidare till kassan.

lära sig mer

Konstläder etiketter hos Wunderlabel

Konstläder är på modet! Den ser inte bara högkvalitativ och elegant ut, den innehåller också inga djurkomponenter. Wunderlabels etiketter i konstläder är det perfekta valet för alla som vill arbeta med veganska produkter och ändå lägga till en touch av sofistikering. Du kan skapa dina egna etiketter i konstläder med vårt onlinedesignverktyg. Du kan inte bara skriva vilken text som helst i ett vackert typsnitt, utan du kan också välja och anpassa en symbol eller logotyp. Några av våra mest populära symboler inkluderar hjärtan, stjärnor och olika handgjorda motiv.

Wunderlabel-konfiguratorn gör det intuitivt att designa dina etiketter i konstläder.

Premiumetiketter i konstläder kommer närmast utseendet på etiketter i äkta läder eftersom deras textur är modellerad på etiketter i äkta läder.

Alla DIY-etiketter i konstläder är gjorda av PU-läder och non-woven-material. De är slitstarka och har en känsla av äkta läder. De är också tvättbara i upp till 30°C och finns i en mängd olika storlekar. Det högkvalitativa konstgjorda PU-lädret (polyuretan) skärs med innovativ laserteknik, vilket gör kanterna mjuka och flexibla och förhindrar fransning.

Som ett alternativ till handgjorda etiketter i konstläder erbjuder Wunderlabel även etiketter i äkta läder. Dessa är inte maskintvättbara, men de har en vacker läderlook. Vår WunderPap, å andra sidan, utvecklar sin intressanta läderlook först efter flera tvättar. Denna etikett kan till och med tvättas i upp till 60°C utan risk för skador.

lära sig mer