Wunderlabel förblir öppen för affärer och handel och vårt kundtjänsteam är här för att hjälpa dig. Besök vår  Covid-19 informationssida för uppdateringar.

Close ×

CHOOSE YOUR PREFERENCES

Which country do we ship for?

landingpage_woven_labels_img_SEO_1.png

Tusentals nöjd kunder

Varför välja Wunderlabel.se?

Vi står 100% upp för våra produkter både miljömässigt och den kvalité som vi lovar! Det därför vi har 100% nöjdhetsgaranti, är du inte höjd så får du pengarna tillbaka eller så tillverkar vi nya så att du som kund blir nöjd!

contactus-se.jpg

ATT DU ÄR 100% NÖJD ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITERING

Wunderlabel-upplevelsen

Sedan starten 2004 har vi levererat etiketter till  hundratusentals lyckliga kunder i över 10 olika länder. Vi vet hur man ska ägna särskild uppmärksamhet åt våra kunders individuella behov. Därför erbjuder vi endast högkvalitativa märkesprodukter som görs internt med de finaste materialen. Vi vill också att din Wunderlabel-upplevelse ska vara enkel och stressfri så att vi har effektiviserat vår online beställningsprocess med vårt lättanvända designverktyg. Vårt mål är att förse dig med de bästa produkterna och kundtjänst som går att erbjuda.

Vi är här för dig

Vår dedikerade och professionella kundservice och designteam är tillgängliga för att hjälpa dig med eventuella frågor eller önskemål. Ring oss, ta kontakt med livechatt eller skicka ett mail till oss, vi hjälper dig gärna!

 

Säkra, pålitliga och enkla betalningsalternativ

Alla våra betalningsalternativ är säkra och uppfyller alla nuvarande strikta säkerhetskrav. Valet är ditt!

Betala med: 

Visa / Masterard, PayPal, banköverföring (IBAN), förskottsbetalning bankgiro 5397-4465, Klarna faktura för privatpersoner eller företag eller Faktura för kommuner och landsting

Pengar tillbaka garanti

Våra produkter tillverkas med högsta kvalitet och finaste material. Men om du inte är nöjd med din slutprodukt, är vi glada att göra det rätt. Vi kommer att arbeta med dig för att skapa en ny produkt eller ge dig 100% återbetalning av köpeskillingen. Villkor gäller!