Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

stage_highlight.jpg

Om oss

Över 10 års erfarenhet

Vårt företag har levererat etiketter till mer än 350.000 kunder runtom i världen!

Om oss

Barndomsvännerna Philip Linde och Marcus Bjoernesson skapade Wunderlabel för att fylla ett behov de såg inom modevärlden, konstnärer, designers och hantverkare: högkvalitativa, professionella varumärkesmaterial tillgängliga i små kvantiteter. Vid den tiden hade de flesta professionella etikettleverantörer höga minimikrav för beställningar, och de som inte hade det kunde helt enkelt inte mäta sig. Så föddes Wunderlabel.

Wunderlabel Europe Sales & Marketing-kontoret ligger i Würzburg, Tyskland, och leds av medgrundaren Marcus Bjornesson. Vårt företag erbjuder ett sortiment av personliga etiketter, liksom hangtags, handledsband och presentband. Vi strävar efter att glädja alla DIY-entusiaster och kreativa genier, inte bara med vårt breda utbud av produkter, utan också med intressant innehåll om de senaste ämnena och trenderna, expertråd, användbara tips och gratis handledningar.

Fokus för vår internationella personal har alltid varit att erbjuda de högsta kvalitetsvarumärkesprodukterna i branschen samtidigt som vi skyddar människorna och miljön omkring oss. Tillsammans analyserar vi marknadsundersökningar, går igenom kundrespons och håller oss uppdaterade om branschtrender för att erbjuda de mest innovativa produkterna.

När vårt företag fortsätter att växa behåller vi detta fokus på produkter och inriktar också våra mål mot hållbarhet, rättvisa löner och hälsosamma och säkra arbetsmiljöer vid tillverkningen av dessa artiklar. Inte bara håller vi oss själva till en högre standard, vi upprätthåller också relationer med etiska leverantörer som åtar sig samma metoder.

Wunderlabel har kommit långt sedan vår start 2004. Produkter har lagts till och vår personal av engagerade medarbetare har vuxit, men verksamheten fungerar fortfarande med samma 5 grundläggande principer som den alltid har gjort.

1. Kvalitet Inte kvantitet

Vi värdesätter varje beställning - oavsett hur stor eller liten den är, och varje order är uppfylld med samma höga kvalitetsstandard.

2. Prisvärt

Vår strömlinjeformade online designverktyg innebär färre steg som motsvarar lägre produktionskostnader. Detta gör det möjligt för oss att att hålla så låga priser för dig.

3. Grym kundtjänst

Om du inte är glad, så är inte vi det heller!  Våra dedikerade och professionella design- och kundserviceteam är här för att hjälpa dig på något sätt som möjligt.

4. Leverans

Vårt mål är att producera din order effektivt och leverera din beställning i tid, varje gång.

5. Tillförlitlighet

Du kan räkna med Wunderlabel för att tillhandahålla högsta kvalitet för dina etiketter att märke upp ditt varumärkel tillsammans med pålitlig leverans i tid och överlägsen kundservice. Varje gång.

ÄVDA ETIKETTER - MED DIN LOGGA / LAYOUT

Vilka är vi? Bolagsinformation

Wunderlabel - Skandinavium  

Wunderlabels Skandinaviska sälj & marknadsförings kontor är beläget i Göteborg, Sverige och leds av medgrundaren Joacim Björnesson.

Vårt företag erbjuder en rad personliga namnlappar, såväl som hangtags, festivalarmband och presentband. Vi strävar efter att glädja alla DIY-entusiaster och kreativa genier, inte bara med vårt breda sortiment av produkter, utan också med intressant innehåll om de senaste ämnena och trenderna, expertråd, användbara tips och gratis handledning.

Fokus för vår internationella personal har alltid varit att tillhandahålla produkter av högsta kvalite i branschen, samtidigt som vi skyddar människor och miljö som omger oss. Tillsammans analyserar vi marknadsundersökningar, går igenom kund återkopplingar och håller koll på bransch trenderna för att erbjuda de mest innovativa produkterna.
När vårt företag fortsätter att växa behåller vi detta fokus på produkter och anpassar också våra mål mot hållbarhet, rättvisa löner och hälsosamma och säkra arbetsmiljöer samtidigt som vi producerar dessa artiklar. Inte bara håller vi oss till en högre standard, vi upprätthåller relationer med etiska leverantörer som är engagerade i samma praxis.
Wunderlabel har kommit långt sedan starten 2005. Nya produkter har lagts till och vår personal av engagerade medarbetare har vuxit, men verksamheten arbetar fortfarande med samma 5 grundläggande fundament som det alltid har gjort.
 

Vår vision

Att leda varumärkes industrin i en riktning där kvalitet, hållbarhet och etiska affärsmetoder värderas lika. För att normalisera konceptet att exceptionell design börjar med att respektera planeten och folket på den.

Vårt engagemang

Att producera våra produkter på ett hållbart sätt samtidigt som vi bedriver verksamhet med hög affärsetik och ett övergripande miljöansvar. Att sätta och nå mål som hjälper oss att upprätthålla åtagandena och fortsätta att förbättra våra metoder och arbetssätt.
 

Vår fabrik

Vår produktionsanläggning i Vietnam ägs och drivs enbart av Wunderlabel. Det betyder att alla produkter som lämnar denna anläggning har producerats enligt våra fastställda standarder och har passerat händerna på hängivna medarbetare som har åtagit sig att hålla Wunderlabel-löfte.
Vår 1500 m² moderna fabrik är belägen i Ho Chi Minh-staden, Vietnam. Medgrundare Philip Linde är på plats för att driva fabrikens dagliga drift. Vi strävar efter att ha en positiv effekt på de människor och samhällen i Vietnam där vi är engagerade. Detta är särskilt viktigt idag där tvångsarbete, miljöfarliga metoder och låga löner kan vara en branschnorm. 50 permanenta tjänster har skapats på vår plats i Ho Chi Minh-staden som erbjuder rättvisa löner, långt över genomsnittet, tillsammans med en arbetsmiljö som följer Europeiska fabriks standarder. Vi lovar våra kunder, anställda och vår bransch att fortsätta våra löften om rättvisa löner, säkra och rena arbetsmiljöer och vårt engagemang för miljöansvar. Vår fabrik har högkvalitativa IQ-luftfilter tillsammans med luftkonditionering och luftrenare.
 

Logistik

Vi är dedikerade till transporteffektivitet, varför vi har 4 strategiskt placerade distributions knutpunkter. Att kombinera transporter för att minska den totala miljöpåverkan och kostnader tillsammans med återvunnet pappersförpackning är praxis som vi har implementerat för att sänka vårt totala miljöpåverkan. Plastförpackningar har också eliminerats där det är möjligt och vårt mål är att eliminera det helt.

Distributions Hubbar

Wunderlabel är ett världsomspännande företag med flera distributionspunkter över hela världen.

 • Springfield, Illinois, USA
 • Wuerzburg, Germany
 • Ho Chi Minh City, Vietnam
 • Göteborg, Sverige
   

Material

Medan vi erbjuder 100% återvunnet alternativ för många av våra etikettalternativ, är alla våra vävda etiketter och festivalarmband tillverkade med minst 90% återvunnet garn. Vi arbetar kontinuerligt mot vårt mål att tillhandahålla alla våra vävda etiketter med 100% återvunnet material och planerar att uppnå detta mål inom de kommande tre åren. Vi kommer att fortsätta att lägga till återvunna och ekologiska produkter i alla våra produktkategorier samtidigt som vi söker nya, innovativa och hållbara produktmaterial. Våra vävda etiketter tillverkas med hjälp av Newlife garn, ett unikt och certifierad garn konstruerad av 100% plastflaskor.


Newlife Garn

Newlife ™ garn produceras med hjälp av PET-flaskor efter konsumenter. Flaskorna samlas in med hjälp av särskilda återvinningsstationer för PET-flaskor. När flaskorna samlats in genomgår en mekanisk process för att producera Newlife-tråd.
Varp garnet vi använder, det "stationära" garnet som fungerar som bas för vävda etiketter och armband, är 100% återvunnet polyester garn. Ett faktum som inte är en industristandard och något som vi är stolta över när vi går in i en 100% återvunnen produktbas.
Vara säker på att våra textilier inte innehåller några skadliga ämnen. De råvaror som används i våra produkter kontrolleras konsekvent och våra vävda etiketter och armband är standard 100 av OEKO-TEX®-certifierade.

Certifieringar

STANDARD 100 av OEKO-TEX®

Vi älskar planeten och människorna på den, varför vi är stolta över att vara Standard 100 av OEKO-TEX®-certifierade. Allt garn som används för att producera våra vävda etiketter och festivalarmband, bortsett från våra melerade och glittriga garnalternativ, har certifierats upp till produktklass I (säkert för spädbarn och småbarn upp till 3 års ålder) enligt Standard 100 av OEKO -TEX®. Vi tror att högkvalitativa produkter är resultatet av att endast använda de bästa materialen som produceras på ett säkert, ansvarsfullt och transparent sätt. Vi spårar våra material tillbaka till källan för att säkerställa att alla leverantörer har OEKO-TEX® Standard 100-certifiering, som är det globala enhetliga test- och certifieringssystemet för textil råvaror och slutprodukter. Testen för skadliga ämnen omfattar ämnen som är förbjudna eller reglerade i lag, kemikalier som är skadliga för hälsan och testparametrar som ingår som en försiktighetsåtgärd för att skydda hälsan. Testen utförs uteslutande av auktoriserade oberoende textil forsknings- och testinstitut med beprövad expertis. Sedan introduktionen 1992 var STANDARD 100: s centrala fokus

 • OEKO-TEX® har utvecklats av testkriterier, gränsvärden och testmetoder på vetenskaplig basis. På grundval av sin omfattande och strikta katalog över åtgärder, med flera hundra reglerade enskilda ämnen, tar STANDARD 100 av OEKO-TEX® hänsyn till:
 • Viktiga lagliga bestämmelser, såsom förbjudna färgämnen i Azo, formaldehyd, pentaklorfenol, kadmium, nickel, etc.
 • Många skadliga kemikalier, även om de ännu inte är lagligt reglerade.
 • Krav på bilagorna XVII och XIV för de europeiska kemikalierna
 • Reglering REACh och ECHA SVHC kandidatlista i den mån de bedöms av expertgrupper från OEKO-TEX® Association för att vara relevanta för tyger, textilier, plagg eller tillbehör. Diskussioner och utveckling som bedöms vara relevant beaktas så snabbt och effektivt som möjligt genom uppdateringar av STANDARD 100 enligt OEKO-TEX®-krav.
 • Krav från den amerikanska lagen om förbättring av konsumentprodukter (CPSIA) beträffande bly. 
 • Många också miljömässiga relevanta ämnesklasser
   

Vår framtid

Vår framtid är ljus!
Vi vill fortsätta på vår väg för att sätta industristandarder för hållbarhet och ansvar. Att förse världen med märkes material tillverkade med 100% återvunnet material och att visa både producenter och konsumenter att det inte bara handlar om att erbjuda det bästa till det billigaste priset. Vi är engagerade i att erbjuda oklanderliga produkter samtidigt som vi respekterar producenterna och jorden lika mycket som slutkonsumenten.

Vårt mål

Vårt mål här på Wunderlabel är väldigt enkelt: Bästa köpupplevelse, enkelhet och högsta kvalite!

 

Kontakta oss när som helst!

Oavsett om det är via telefon, e-post eller live chatt, är vårt kunniga och dedikerad kundtjänst här för att hjälpa dig. Wunderlabel är 100% engagerat i att erbjuda dig den bästa kundservicen.

contactus-se.jpg
lära sig mer