Stäng ×

VÄLJ DINA INSTÄLLNINGAR

Välj land

landingpage_woven_labels_img_SEO_1.png

Om oss

Över 10 års erfarenhet

Vårt företag har levererat etiketter till mer än 150.000 kunder runtom i världen!

Om oss

Jag (Joacim Björnesson) och min bror Marcus Björnesson startade 2005 med hemsidan minanamnband.se och 2014 bytt vi namn till Wunderlabel där vi även har tagit in vår barndomsvän Philip Linde i verksamheten. Vi är nu verksamma i över 10 länder och vi driver vårt egna väveri.

Vi såg en stor efterfrågan från modeskapare, hantverkare, designers och crafters för  högkvalitativa, professionella varumärkesmaterial tillgängligt i små kvantiteter. Vid den tiden hade de flesta professionella etikettleverantörerna extremt höga kvantiteter på sina beställningar. Och så föddes Wunderlabel.

Wunderlabel har kommit långt sedan starten 2005. Nya produkter har lagts till och vår personal av engagerade medarbetare har vuxit, men verksamheten arbetar fortfarande med samma 5 grundläggande fundament som det alltid har gjort.

contactus-se.jpg

1. Kvalitet Inte kvantitet
Vi värdesätter varje beställning - oavsett hur stor eller liten den är, och varje order är uppfylld med samma höga kvalitetsstandard.

 

2. Prisvärt
Vår strömlinjeformade online designverktyg innebär färre steg som motsvarar lägre produktionskostnader. Detta gör det möjligt för oss att att hålla så låga priser för dig.

 

3. Grym kundtjänst
Om du inte är glad, så är inte vi det heller!  Våra dedikerade och professionella design- och kundserviceteam är här för att hjälpa dig på något sätt som möjligt.

 

4. Leverans
Vårt mål är att producera din order effektivt och leverera din beställning i tid, varje gång.

 

5. Tillförlitlighet
Du kan räkna med Wunderlabel för att tillhandahålla högsta kvalitet för dina etiketter att märke upp ditt varumärkel tillsammans med pålitlig leverans i tid och överlägsen kundservice. Varje gång.

 

 

icon_mission.png

Vårt mål

Vårt mål här på Wunderlabel är väldigt enkelt: Bästa köpupplevelse, enkelhet och högsta kvalite!