Wunderlabel förblir öppen för affärer och handel och vårt kundtjänsteam är här för att hjälpa dig. Besök vår  Covid-19 informationssida för uppdateringar.

Close ×

CHOOSE YOUR PREFERENCES

Which country do we ship for?

Vävda namnlappar

 • 25 namnlappar för endast 190Kr
 • Återvunnet material finns som tillval
 • Enkelt att designa online

Upplev Wunderlabel

Premium kvalitet

Premium kvalitet

Gjorda med OEKO-TEX® 100 material och HD färgåtergivning

100% anpassningsbar

100% anpassningsbar

 

Sätt in en symbol, text och ditt val av färger eller ladda upp din egen logga / layout

Mer valuta för pengarna

Mer valuta för pengarna

Desta fler du beställer desto billigare blir styckpris, startar från 8,61 SEK per st för 100 st

Express leverans

Express leverans

Beställningar kan skickas inom 2-3 dagar ifall du väljer UPS Express som fraktsätt

Kundrecensioner

Vävda namnlappar - Text & Symbol

Dessa prisvärda vävda namnlappar är en favorit bland både de som stickar, syr och för föräldarar som vill märka upp barns kläder. Välj bara dina färg, skriv in din text och välj en symbol för att skapa en helt personlig namnlapp för ditt behov. Våra klassiska vävda namnlappar kan sys på för hand eller med en symaskin. Vi har även ett tillval att stryka fast din namnlapp.

Produktbeskrivning:

 • Mått 60 mm i längd x 15 mm i höjd - för att få andra mått klicka "Vävda etiketter med egen design och mått"
 • Skapa din namnlapp enkelt genom att använda vårt design verkyg online. Om du gör en ändring så syns det direkt på förhandsgranskningen.
 • Vi tänker hållbart och det är därför alla våra vävda etiketter består av minst 90% återvunnet garn och är OEKO-TEX® Standard 100 certifierade!
 • Namnlapparna kommer klippta och klara att använda, de fransar inte upp sig. 
 • Våra vävda namnlappar är tillverkade av 100% damask vävd polyester vilket innebär att de är färgbeständig och kan tvättas i maskin i alla temperaturer.
product_woven_labels_text_and_symbol.png
product_woven_labels_with_your_logo.png

Woven Labels - With Your Logo

Our fully customizable Woven Labels are popular with everyone from boutiques, style and accessory entrepreneurs to large scale companies. We have helped thousands of customers in creating their unique identity with professional fabric labels. 

The high-quality weaving process creates your personal design from scratch with the thread colors you’ve selected. The end result is a great-looking, Professional Quality Label that is more durable than Embroidered Labels.

Specs:

 • Folding (optional)
 • Taffeta (optional)
 • Choose from over 300 different colors with pantone codes
 • Labels can have up to 6 colors
 • Can be safely washed in all temperatures (cold, warm and hot)
 • Can be sewn on by hand or by using a sewing machine
 • Material: 100% Polyester
 • Standard 100 certified by Oeko-Tex and made with a minimum of 90% recycled yarn.
 • Type of Weave: Damask, making labels that are strong and durable

Vävda namnlappar - Glittrande text

Klassiska vävda namnlappar med glittrigt text ger designen det där lilla extra för din design. Välj mellan silver, guld, röd och blå glittriga trådar, det får texten att glittra och skina. Dessa kan även fås med tillvalet att stryka fast dem istället för sy. 

Produktbeskrivning:

 • Mått 60 mm i längd x 15 mm i höjd - för att få andra mått klicka "Vävda etiketter med egen design och mått"
 • Skapa din namnlapp enkelt genom att använda vårt design verkyg online. Om du gör en ändring så syns det direkt på förhandsgranskningen.
 • Vi tänker hållbart och det är därför alla våra vävda etiketter består av minst 90% återvunnet garn och är OEKO-TEX® Standard 100 certifierade!
 • Namnlapparna kommer klippta och klara att använda, de fransar inte upp sig. 
 • Våra vävda namnlappar är tillverkade av 100% damask vävd polyester vilket innebär att de är färgbeständig och kan tvättas i maskin i alla temperaturer.
product_woven_labels_sparkling_text.png
landingpage_woven_labels_img_SEO_1.png

Släpp loss din kreativtet

Vi på Wunderlabel vill vi att din beställnings upplevelse skall vara enkel och stressfri. Därför är vi engagerade i att hjälpa dig varje steg på vägen. Vårt designverktyg är super lätt att använda och tar dig igenom varje steg i designprocessen. Tjusningen med våra vävda etiketter är att det finns så många alternativ. Du kan göra din etikettdesign så detaljerad eller enkel som du vill, och vi är glada att säga att beställningar börjar med endast 25 stycken för våra klassiska namnlappar och 100 stycken för våra vävda etiketter med egen design. Våra klassiska vävda etiketter är roliga att designa och inkludera din egen text - du väljer typsnitt, färger, en symbol om du önskar (vi har hundratals) och ifall du en av många ramar runt texten. Dessa etiketter är bra för att märka barnens kläder, märka upp din produkter ifall du bedriver en verksamhet. Etiketterna med din logga/layout med egna mått kan helt anpassa för din logga. Med dessa etiketter väljer du vilka mått du vill och vilken typ av etikett, det finns 9 olika typer av vikningar att välja mellan, sen är det bara att ladda upp logga/layout. Det är verkligen så enkelt och om du har frågor, är kundtjänst bara ett telefonsamtal eller e-post iväg.

Vi är stolta över att vara ledande inom varumärkesindustrin. Vi vill bara ha det bästa för våra kunder och miljön, därför producerar  vi våra etiketter på ett ansvarsfullt sätt, och vi håller våra leverantörer till samma standard. Wunderlabel är STANDARD 100 OEKO-TEX® certifierad till produktklass I, förutom etiketter med glittrande text, vilket innebär att våra vävda etiketter är fria från skadliga ämnen och är säkra för användning på artiklar för spädbarn och småbarn upp till 3 år ( underkläder, kläder, sängkläder, gossedjur osv.). Alla våra 100% polyestervävda klädmärken är också gjorda med upp till 90% återvunnet garn.

woven_seo_03.jpg

Fördelar med personliga vävda namnlappar

Skapa din egen design för vävda namnlappar och få dina produkter att sticka ut från mängden: Lägg till din logga på de vävda namnlapparna för att stärka ditt varumärke.

Namlappar är också bra för DIY och hantverksentusiaster, eftersom de lägger till ett personligt meddelande eller varför in din webbplats eller din Etsy handelssida. Kolla in vårt online-designverktyg för att skapa en namnlapp med tex texten "Handgjord", "Gjord av mormor" eller "Made with Love", detta får alla som mottager produkten/alstret att få den lilla personliga touch som man vill ha!

Vävda namnlappar, oavsett om det sys på eller stryks, är också otroligt användbart vid förskolor, i skolor eller vårdhem för att märka  ägodelar. Allt för att göra det lättare för personal och att ägodelar & kläder hittas tillbaka till dess ägare.

Att fästa din vävda namnlapp är superlätt. När du utformar din namnlapp kan du välja mellan att sy på eller stryka på alternativet. Vi erbjuder även ett stansalternativ: 2 eller 4 hål i varje ände av namnlappen som gör att du kan använda en tjockare tråd för att fästa namnlapparna på tex denim eller andra tyngre och tjockare tyger.

Översikt över Wunderlabels vävda namnlappar

Vävda namnlappar med text och symbol - design online

Vi erbjuder flera alternativ för att hjälpa dig att designa den perfekta namnlappen. Du kan välja mellan ett antal färger, en för namnlappens bakgrundsfärg och en för texten och symbolen. Skriv in din text, välj ett typsnitt, justera storleken och lägg till en symbol som kan placeras antingen till höger eller vänster om texten. Du kan också lägga till en valfri ram och välja mellan alternativet sy på och stryka på.

Vävda namnlappar - med din logga/layout & mått

Du har möjlighet att skapa en helt unik vävd namnlapp genom att använda din egen logga/layout och lägga till några extrafunktioner. Välj ett mellan olika vikningar, välj mått och lägg till tafetta (extra sömsmån). Din design kan vävas från upp till 6 olika Pantone-färger och kan både sys på eller alternatviet stryka på.

Tvättrådsetiketter med text och tvättsymboler - design online

Visa specifika vårdinstruktioner för din produkt med våra vävda tvättrådsetiketter. Välj en etikettfärg och en textfärg och lägg till upp till 5 tvättsymboler för att slutföra designen.


Storleketiketter, Färdigdesignade etiketter, Vävda flaggor

Om du inte behöver en så personlig etikett, men vill ha en fin touch för ditt alster, ta en titt på våra färdigdesignade etiketter. Färdigdesignade etiketter är det perfekta valet om man inte orkar designa sin egen etikett! Dessa etiketter finns på lager och redo att skickas när du behöver dem: Vävda etiketter för vuxna, bebisar och barn, färdiga etiketter med meddelanden som "God jul", "Speciellt gjord för dig" eller "Made by Mom" och vävda miniflaggor.


 

Load More

Designa vävda namnlappar - Hur enkelt som helst!

Att beställa vävda namnlappar från Wunderlabel är snabbt och enkelt.

1) Gå till hemsidan på https://wunderlabel.se/, klicka på namnlappar och välj din produkt.

2) När du klickar på din produkt kommer du vidare till verktyget för online design (konfiguratör) som tar dig genom processen att skapa din etikettdesign.

Du kan designa dina vävda namnlappar på nätet eller beställa din egen vävda namnlapp med din logga och dina mått.


 

woven_seo_02.jpg
woven-standard-labels-05.jpg

Vävda namnlappar - Text & Symbol

Under fliken Färg kan du välja en etikettfärg från ett urval av 27 alternativ. Du kan också lägga till alternativet Ren färg, vilket stärker bakgrundsfärgen så att den mörkare textfärgen inte visas. Detta är särskilt relevant när du väljer en ljus bakgrund och mörk text. Sen kan du bestämma om du vill sy på eller stryka på etiketter.

Under Text kan du ha upp till tre rader text i den färg du vill ha.

I nästa steg kan du välja en ram för att dekorera din design.

Det sista steget är att välja en symbol och välj symboljusteringen (vänster eller höger).


 

composite-laundry-labels-06.jpg

Vävda tvättrådsetiketter

Stegen för Färg och Text är detsamma som för de vävda namnlapparna med text och symbol. Tvättsymbolerna kan läggas till under Symbol (upp till 5 symboler kan väljas).

woven-logo-labels-05.jpg

Vävda etiketter - med din logga/layout & mått

Det första steget Etikett är att välja viknings alternativ, till exempel mittvikt, kantvikt, bookcover, manhattan och flera Hangerlopp alternativ. Efter detta så väljer du vilka mått du vill ha på din etikett och ifall du vill ha tillvalet tafetta (extra sömsmån).

Därefter måste du Ladda upp din design eller layout, se till att dimensionerna motsvarar etikettstorleken du angav i steg ett (Etikett). Du kan använda upp till 6 trådar / färger.

Slutligen så skall du välja vilka färger du vill ha på din design, med tanke på att de 6 färgerna du kan välja så inkluderar detta också bakgrundsfärgen, och välj antingen sy på eller stryka på alternativet.

 


 

3) När du är klar med att utforma din etikett kan du välja kvantitet och leveransmetod innan du lägger till etiketterna i din kundvagn.


4) Du är nu redo att lägga din beställning för vävda etiketter och namnlappar!

Load More

Betala för dina Wunderlabel namnlappar - Superenkelt!

woven_seo_01.jpg

Vi vill att din erfarenhet med Wunderlabel ska vara så snabb och enkel som möjligt, från att utforma etiketterna för sedan lägga din beställning. Det är därför vi erbjuder följande problemfri betalningsmetoder:

 

Klarna Faktura

PayPal

Kreditkort/Debitkort MasterCard eller VISA


Observera: Beräknad/preliminär leveranstid som visas vid kassan baseras på betalningsdagen.

Wunderlabels vävda namnlappar: individuella, miljövänliga, mjuka mot huden, prisvärda

Wunderlabels vävda namnlappar produceras på ett miljövänligt sätt: Vi erbjuder 100% återvunnet material (svart/vitt garn), och alla andra färger är tillverkade av minst 50% återvunnet material. Våra garn (med undantag för melarede alternativet) är Oeko-Tex Standard 100 Class 1-certifierade. Det innebär att alla våra vävda etiketter är garanterade att de är fria från skadliga ämnen och kan säkert användas för barn och småbarnsprodukter för barn upp till 3 år.

Vi skapade vårt Online Designverktyg speciellt för att du ska kunna skapa namnlappar med snabbt och enkelt utan ansträngning eller någon inblandning av en grafiker eller designer. Det är därför, till skillnad från många konkurrenter som vi kan hålla priserna nere och erbjuda prisvärda namnlappar.

På Wunderlabel tar det bara några enkla steg att designa dina egna namnlappar, med eller utan logga. Etiketterna vävs sedan individuellt för att förhindra aviering och för att säkerställa att kanterna är släta. Vi använder polyester tråd istället för bomull  eftersom vi känner att det är mer motståndskraftigt och hållbart.

 


 

Load More