Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

vävda namnlappar

vävda namnlappar

Vävda namnlappar, även kända som vävda etiketter eller namnband. En vävd etikett är en liten, tygbaserad etikett eller lapp som kan fästas på kläder, textilier och andra produkter. Vävda etiketter tillverkas ofta av polyestertrådar på en Jacquard-väv där de kan vävas i mycket komplexa mönster. Genom den omfattande vävnadsprocessen vävs önskad information, som varumärkesnamn, storleksangivelse eller skötselanvisningar, direkt in i väven.
Vävda namnlappar är mycket tåliga och bidrar till helhetsbilden av produkten. I mode- och textilproduktionsvärlden spelar vävda etiketter en avgörande roll genom att inte bara förmedla information och varumärkesidentitet, utan också betona kvalitetsstandarden och originaliteten hos en produkt.

Kundrecensioner

Upplev Wunderlabel

Premium kvalitet

Premium kvalitet

Gjorda med OEKO-TEX® 100 material och HD färgåtergivning

Mer valuta för pengarna

Mer valuta för pengarna

Desta fler du beställer desto billigare blir styckpris

Express leverans

Express leverans

Express beställningar med UPS Express

vävda namnlappar - text & symbol

Dessa prisvärda vävda namnlappar är en favorit bland både de som stickar, syr och för föräldarar som vill märka upp barns kläder. Välj bara dina färg, skriv in din text och välj en symbol för att skapa en helt personlig namnlapp för ditt behov. Våra klassiska vävda namnlappar kan sys på för hand eller med en symaskin. Vi har även ett tillval att stryka fast din namnlapp.

SPECIFIKATIONER:

 • Olika storlekar tillgängliga
 •  Skapa din namnlapp enkelt genom att använda vårt design verkyg online. Om du gör en ändring så syns det direkt på förhandsgranskningen.
 • Vi tänker hållbart och det är därför alla våra vävda etiketter består av 100% återvunnet garn och är OEKO-TEX® Standard 100 certifierade!
 • Namnlapparna kommer klippta och klara att använda, de fransar inte upp sig. 
 • Våra vävda namnlappar är tillverkade av 100% damask vävd polyester vilket innebär att de är färgbeständig och kan tvättas i maskin i alla temperaturer.
Vävda namnlappar

vävda etiketter med din egen design/layout och mått

Vår vävda etiketter med egen design/layout kan du få precis som du vill med din logga och dina mått. Ladda upp din logga/layout och vi väver precis som du det ser ut. Vi har hundratals färger att välja mellan, välj ifall du vill tafetta (extra sömsmån) och olika vikningar. Vi väver din etikett från ingenting till en helt unik etikett för dig och kan fås i en kvantitet av 100 st. 

SPECIFIKATIONER:

 • Helt egen design/layout med dina egna mått
 • Ladda enkelt upp din bild/fil på din logga när andvänder vårt designverktyg.
 • Minimumbeställningen är endast 100 st
 • Etiketten kan ha upp till 6 färger inkl bandfärgen
 • Etiketterna görs med damask vävning så de är mjuka, flexibla och extremt hållbara
 • Vi är OEKO-TEX® Standard 100 certifierade och vi väver med 100% återvunnet garn

vävda namnlappar - glittrande text

Klassiska vävda namnlappar med glittrigt text ger designen det där lilla extra för din design. Välj mellan silver, guld, röd och blå glittriga trådar, det får texten att glittra och skina. Dessa kan även fås med tillvalet att stryka fast dem istället för sy. 

SPECIFIKATIONER:

 • Olika storlekar tillgängliga
 • Skapa din namnlapp enkelt genom att använda vårt design verkyg online. Om du gör en ändring så syns det direkt på förhandsgranskningen.
 • Vi tänker hållbart och det är därför alla våra vävda etiketter består av 100% återvunnet garn och är OEKO-TEX® Standard 100 certifierade!
 • Namnlapparna kommer klippta och klara att använda, de fransar inte upp sig. 
 • Våra vävda namnlappar är tillverkade av 100% damask vävd polyester vilket innebär att de är färgbeständig och kan tvättas i maskin i alla temperaturer.
corporate-stage-02.png

Tryckta & Strykbara etiketter

Våra Strykbara etiketter kan snabbt och enkelt appliceras med ett strykjärn och en bit smörpapper. Limmet som används aktiveras av värme och när det väl applicerats kommer det inte att budgeteras. 
Steg för steg instruktioner - hur sätter man fast stryka-på namnlappar?

SPECIFIKATIONER:

 • Mått: 60 x 15 mm, 60 x 20 mm

 • Stryka på namnlapp är tvättbara upp till 30°C
 • Certifikation: OEKO-TEX® Standard 100 Certifierad
 • Vävteknik: Jacquard
 • Material: 100% Polyester

VIDEO: Nya glittriga etiketter ✨

Släpp loss din kreativtet

Vi på Wunderlabel vill vi att din beställnings upplevelse skall vara enkel och stressfri. Därför är vi engagerade i att hjälpa dig varje steg på vägen. Vårt designverktyg är super lätt att använda och tar dig igenom varje steg i designprocessen. Tjusningen med våra vävda etiketter är att det finns så många alternativ. Du kan göra din etikettdesign så detaljerad eller enkel som du vill, och vi är glada att säga att beställningar börjar med endast 25 stycken för våra klassiska namnlappar och 100 stycken för våra vävda etiketter med egen design. Våra klassiska vävda etiketter är roliga att designa och inkludera din egen text - du väljer typsnitt, färger, en symbol om du önskar (vi har hundratals) och ifall du en av många ramar runt texten. Dessa etiketter är bra för att märka barnens kläder, märka upp din produkter ifall du bedriver en verksamhet. Etiketterna med din logga/layout med egna mått kan helt anpassa för din logga. Med dessa etiketter väljer du vilka mått du vill och vilken typ av etikett, det finns 9 olika typer av vikningar att välja mellan, sen är det bara att ladda upp logga/layout. Det är verkligen så enkelt och om du har frågor, är kundtjänst bara ett telefonsamtal eller e-post iväg.

Vi är stolta över att vara ledande inom varumärkesindustrin. Vi vill bara ha det bästa för våra kunder och miljön, därför producerar  vi våra etiketter på ett ansvarsfullt sätt, och vi håller våra leverantörer till samma standard. Wunderlabel är STANDARD 100 OEKO-TEX® certifierad till produktklass I, förutom etiketter med glittrande text, vilket innebär att våra vävda etiketter är fria från skadliga ämnen och är säkra för användning på artiklar för spädbarn och småbarn upp till 3 år ( underkläder, kläder, sängkläder, gossedjur osv.). Alla våra 100% polyestervävda klädmärken är också gjorda med 100% återvunnet garn.

Fördelar med personliga vävda namnlappar

Skapa din egen design för vävda namnlappar och få dina produkter att sticka ut från mängden: Lägg till din logga på de vävda namnlapparna för att stärka ditt varumärke.

Namlappar är också bra för DIY och hantverksentusiaster, eftersom de lägger till ett personligt meddelande eller varför in din webbplats eller din Etsy handelssida. Kolla in vårt online-designverktyg för att skapa en namnlapp med tex texten "Handgjord", "Gjord av mormor" eller "Made with Love", detta får alla som mottager produkten/alstret att få den lilla personliga touch som man vill ha!

Vävda namnlappar, oavsett om det sys på eller stryks, är också otroligt användbart vid förskolor, i skolor eller vårdhem för att märka  ägodelar. Allt för att göra det lättare för personal och att ägodelar & kläder hittas tillbaka till dess ägare.

Att fästa din vävda namnlapp är superlätt. När du utformar din namnlapp kan du välja mellan att sy på eller stryka på alternativet. Vi erbjuder även ett stansalternativ: 2 eller 4 hål i varje ände av namnlappen som gör att du kan använda en tjockare tråd för att fästa namnlapparna på tex denim eller andra tyngre och tjockare tyger.

Översikt över Wunderlabels vävda namnlappar

Vävda namnlappar med text och symbol - design online

Vi erbjuder flera alternativ för att hjälpa dig att designa den perfekta namnlappen. Du kan välja mellan ett antal färger, en för namnlappens bakgrundsfärg och en för texten och symbolen. Skriv in din text, välj ett typsnitt, justera storleken och lägg till en symbol som kan placeras antingen till höger eller vänster om texten. Du kan också lägga till en valfri ram och välja mellan alternativet sy på och stryka på.

Vävda namnlappar - med din logga/layout & mått

Du har möjlighet att skapa en helt unik vävd namnlapp genom att använda din egen logga/layout och lägga till några extrafunktioner. Välj ett mellan olika vikningar, välj mått och lägg till tafetta (extra sömsmån). Din design kan vävas från upp till 6 olika Pantone-färger och kan både sys på eller alternatviet stryka på.

Tvättrådsetiketter med text och tvättsymboler - design online

Visa specifika vårdinstruktioner för din produkt med våra vävda tvättrådsetiketter. Välj en etikettfärg och en textfärg och lägg till upp till 5 tvättsymboler för att slutföra designen.


Storleketiketter, Färdigdesignade etiketter, Vävda flaggor

Om du inte behöver en så personlig etikett, men vill ha en fin touch för ditt alster, ta en titt på våra färdigdesignade etiketter. Färdigdesignade etiketter är det perfekta valet om man inte orkar designa sin egen etikett! Dessa etiketter finns på lager och redo att skickas när du behöver dem: Vävda etiketter för vuxna, bebisar och barn, färdiga etiketter med meddelanden som "God jul", "Speciellt gjord för dig" eller "Made by Mom" och vävda miniflaggor.


 

lära sig mer

Designa vävda namnlappar - Hur enkelt som helst!

Att beställa vävda namnlappar från Wunderlabel är snabbt och enkelt.

1) Gå till hemsidan på https://wunderlabel.se/, klicka på namnlappar och välj din produkt.

2) När du klickar på din produkt kommer du vidare till verktyget för online design (konfiguratör) som tar dig genom processen att skapa din etikettdesign.

Du kan designa dina vävda namnlappar på nätet eller beställa din egen vävda namnlapp med din logga och dina mått.


 

Vävda namnlappar - Text & Symbol

Under fliken Färg kan du välja en etikettfärg från ett urval av 27 alternativ. Du kan också lägga till alternativet Ren färg, vilket stärker bakgrundsfärgen så att den mörkare textfärgen inte visas. Detta är särskilt relevant när du väljer en ljus bakgrund och mörk text. Sen kan du bestämma om du vill sy på eller stryka på etiketter.

Under Text kan du ha upp till tre rader text i den färg du vill ha.

I nästa steg kan du välja en ram för att dekorera din design.

Det sista steget är att välja en symbol och välj symboljusteringen (vänster eller höger).


 

Vävda tvättrådsetiketter

Stegen för Färg och Text är detsamma som för de vävda namnlapparna med text och symbol. Tvättsymbolerna kan läggas till under Symbol (upp till 5 symboler kan väljas).

Vävda etiketter - med din logga/layout & mått

Det första steget Etikett är att välja viknings alternativ, till exempel mittvikt, kantvikt, bookcover, manhattan och flera Hangerlopp alternativ. Efter detta så väljer du vilka mått du vill ha på din etikett och ifall du vill ha tillvalet tafetta (extra sömsmån).

Därefter måste du Ladda upp din design eller layout, se till att dimensionerna motsvarar etikettstorleken du angav i steg ett (Etikett). Du kan använda upp till 6 trådar / färger.

Slutligen så skall du välja vilka färger du vill ha på din design, med tanke på att de 6 färgerna du kan välja så inkluderar detta också bakgrundsfärgen, och välj antingen sy på eller stryka på alternativet.

 


 

3) När du är klar med att utforma din etikett kan du välja kvantitet och leveransmetod innan du lägger till etiketterna i din kundvagn.


4) Du är nu redo att lägga din beställning för vävda etiketter och namnlappar!

lära sig mer

Betala för dina Wunderlabel namnlappar - Superenkelt!

Vi vill att din erfarenhet med Wunderlabel ska vara så snabb och enkel som möjligt, från att utforma etiketterna för sedan lägga din beställning. Det är därför vi erbjuder följande problemfri betalningsmetoder:

 

Klarna Faktura

PayPal

Kreditkort/Debitkort MasterCard eller VISA


Observera: Beräknad/preliminär leveranstid som visas vid kassan baseras på betalningsdagen.

Wunderlabels vävda namnlappar: individuella, miljövänliga, mjuka mot huden, prisvärda

Wunderlabels vävda namnlappar produceras på ett miljövänligt sätt: Vi erbjuder 100% återvunnet material (svart/vitt garn), och alla andra färger är tillverkade av 100% återvunnet material. Våra garn (med undantag för melarede alternativet) är Oeko-Tex Standard 100 Class 1-certifierade. Det innebär att alla våra vävda etiketter är garanterade att de är fria från skadliga ämnen och kan säkert användas för barn och småbarnsprodukter för barn upp till 3 år.

Vi skapade vårt Online Designverktyg speciellt för att du ska kunna skapa namnlappar med snabbt och enkelt utan ansträngning eller någon inblandning av en grafiker eller designer. Det är därför, till skillnad från många konkurrenter som vi kan hålla priserna nere och erbjuda prisvärda namnlappar.

På Wunderlabel tar det bara några enkla steg att designa dina egna namnlappar, med eller utan logga. Etiketterna vävs sedan individuellt för att förhindra aviering och för att säkerställa att kanterna är släta. Vi använder polyester tråd istället för bomull  eftersom vi känner att det är mer motståndskraftigt och hållbart.

 

lära sig mer