Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Tryckta & Strykbara etiketter
Tryckta & Strykbara etiketter

Tryckta & Strykbara etiketter

- Slitstart PU material
- Perfekta namnlappar
- Kanter: Mjuka
- Tvättbara upp till 30°C

Icon-Vegan.svg
Perfekt för att fästa på kläder för skola
Icon-Oeko-Tex.svg
Snabbt och enkelt!
Icon-Personal.svg
Helt Unikah

Titta på vår video om Stryketiketter - Stryklappar till kläder

Att fästa namnlapparna går snabbt och enkelt! Perfekt för att fästa på kläder för skola, förskolor, vårdhem osv.

Våra tryckta stryketiketter, stryklappar till kläder  är prisvärda, enkla att sätta fast och stannar kvar när du väl ha fäst dom. Stryketiketter är ett bra alternativ till etiketter som sys fast eftersom de är av samma professionella kvalitet men kan fästas på bara några minuter.

Innan du börjar:

 • Kontrollera tvättråden och materialet på ditt tyg, eller gör en förfrågan direkt till tillverkaren för att se till att den tål den heta temperaturen som krävs för att stryka på etiketterna. Fina tyger (siden, satin, ull etc.) och de med låg smältpunkt (nylon, vinyl, läder etc.) är inte kompatibla med denna produkt!
 • Påstrykbara etiketter fäster inte så bra på texturerade eller mycket elastiska tyger, till exempel canvas, fleece eller jersey stickat. Vi föreslår att du ber vårt kundserviceteam att skicka ett prov på en strykbara etikett om du är osäker på ditt valda tyg så att du kan testa innan du köper.
 • Tvätta och stryk ditt plagg / tyg innan du börjar.
 • Ha silikon pergamentpapper eller ovaxat bakpapper till hands. Detta är ett måste för att du skall stryka på din etikett: stryk inte direkt på etiketterna!
 • Tänk på att varje strykjärn är annorlunda: börja alltid på medelhög värme och höj bara temperaturen om etiketterna inte sitter fast (och den typ av tyg du använder tillåter det!)

Steg för steg instruktioner - Hur sätter man fast stryka-på namnlappar?

För att din namnlapp skall se bra ut och sitta fast länge, är vidhäftningen nyckeln till ett bra resultat. Detta görs enkelt genom att följa några enkla steg. Låt oss börja!

Sätt strykjärnet på värme 2 och ingen ånga. Låt strykjärnet värmas upp helt eftersom det behöver vara tillräckligt varmt för att aktivera limmet.

Placera plagget på en platt yta och den yta som du vill placera namnlappen ren. Se till att tyget är så jämnt och skrynkelfritt som möjligt.

Ta bort skyddspappret på baksidan av namnlappen eller dra av pappret, beroende på vilken  etikett det är. 

Placera namnlappen med baksidan mot ytan där du vill sätta fast den. Täck nu namnlappen med lite smörpapper. Använd inte en kökshandduk eller stryk- / pressduk: detta förhindrar att limmet värms upp tillräckligt.

Stryk över etiketten med strykjärnet i små cirklar med ett lagom tryck i 10-15 sek. Kolla så att kanterna har fäst. Om de inte har fäst gör om strykningen med smörpapper i 5 sek. Var försiktig: långvarig applicering av värme kan orsaka brännskador eller missfärgning av tyget.

Kom ihåg!

Det speciallim som används på våra stryka på namnlappar fortsätter att bränna fast efter att det har applicerats. Tvätta inte plagg med nyligen applicerade namnlappar i 24 timmar.

Etiketterna är säkra att tvättas i maskin och torktumlare. För bästa resultat, tvätta dem vid 30 ° C eller lägre och torktumla på låg värme.

Om en namnlapp har lossnat efter några tvättar, så är det bara att göra om stegen ovan. Klistret aktiveras av värmen och du kan sätta fast namnlappen igen. Om du av någon anledning vill ta bort etiketterna, följ instruktionerna på vår blogg.

Vilka typer av stryklappar till kläder erbjuder Wunderlabel?

Allt Wunderlabel garn som vi väver med (förutom glittriga trådar) är Oeko-Tex (Standard 100) certifierat och bevisat att det är fria från skadliga kemikalier. De är certifierade för klass 1-produkter - den högsta standarden - och passar även för babyprodukter. Dessutom är allt vårt garn tillverkat av 100% återvunnet material.
Det ställer frågan: Vilka stryklappar till kläder passar bäst till dina behov? Hitta svaren nedan:

Tryckta stryklappar till kläder med text & symbol

Tryckta stryklappar till kläder är det perfekta alternativet för märkning av plagg, jackor, mössor, vantar osv för barn på förskola eller skola. De kan designas med en symbol som ditt barn kan välja för att få dem lite mer personliga. Mått: 46 x 12 mm eller 50 x 20 mm. 30 ° C tvättbara.

Tryckta & Strykbara etiketter

Vävda stryklappar till kläder med text & symbol

Har du inte din egen design men vill beställa en stryklappar till kläder med din text? Använd då vårt gratis online-designverktyg och skapa din helt egen design genom att välja från en mängd olika alternativ. Dessa stryklappar har måtten 60 x 15 mm och är tillverkade av 100% Oeko-Tex certifierat polyestergarn.

 

Vävda stryklappar till kläder med text & symbol glittrig text

Letar du efter lite mer glamorösa etiketter men har inte din egen design? Vår online konfigurator låter dig skapa dina egen stryklappar  genom att välja olika alternativ. Etikettens mått är 60 x 15 mm och är vävda av polyestergarn som är 100% garanterat fri från skadliga ämnen.

Vävda stryklappar till kläder med din logga/layout & mått

Har du din egen logotyp eller layout med dina egna mått, då är dessa etiketter som du letar efter! Våra etiketter med egen design kan också beställas med alternativet "stryka på". Du kan välja dina mått och upp till 6 färger. Polyester garnet som används för dessa etiketter är Oeko-Tex certifierat och 100% återvunnet.

Vävda stryklappar till kläder med text och tvättsymboler

Wunderlabel erbjuder också tvättrådsetiketter med tvättsymboler att stryka på. Dessa har en rad med text och man kan välja upp till 5 tvättsymboler. De har måtten 60 x 15 mm  och är tillverkade av 100% Oeko-tex-certifierad polyester garn.

Instrijklabels

Fördelarna med wunderlabels stryklappar till kläder

Wunderlabel stryklappar till kläder är helt anpassningsbara och finns tillgängliga i den storlek, design och färg du väljer. Du kan skapa stryklappar till kläder och designa på vår webbplats genom att välja olika alternativ som teckensnitt, symbol, ram och färger. Du kan också beställa stryklappar till kläder med din egen design och anpassade mätningar.

En stryklappar till kläder kan hjälpa dig att öka ditt varumärke, ge en personlig touch och öka ditt företags kännedom. Stryk helt enkelt på din etikett och gör ett varaktigt intryck. Oavsett om du är en liten företagare, en DIY-entusiast eller en person som skapar för nöjes skull, kommer stryklappar till kläder att se till att mottagaren av din produkt eller present kommer att komma ihåg dig och ditt märke.

Stryklappar till kläder är extremt praktiskt: till exempel, att stryka på en etikett går mycket snabbt. Använd bara värme för att sätta fast etiketterna på ditt produkt. Stryklappar sitter sedan ordentligt fast och är nästan omöjlig att ta bort.

Eftersom de är så enkla att fästa är stryklappar är de mycket populära där ett stort antal etiketter måste appliceras, som förskolor, skolor och vårdhem. Så att märka upp kläder har aldrig varit snabbare och enklare.

Wunderlabel erbjuder utmärkt värde för pengarna när det gäller stryklappar till kläder: en högkvalitativ produkt till överkomliga priser.

Hur kan du designa din stryklappar till kläder hos Wunderlabel?

Klicka helt enkelt på namnlappar på wunderlabel.se. Välj vilken produkt du vill ha, designa den, lägg den i varukorgen, fyll i adress, välj sedan betalningssätt och klicka på Skicka beställning. Här hittar du de olika valen för stryklappar till kläder:

Vävda stryklappar till kläder med text & symbol vanlig eller glittrig text

 • Färg: Välj en av 27 tillgängliga bandfärger och alternativet Ren färg om du vill ha det. Du ska sedan kryssa i rutan "Stryk på".
 • Text: Du kan ha upp till 3 rader text och välj justeringen (höger, mitt eller vänster). Välj ett teckensnitt och en textfärg. Med de glittrande etiketterna finns det ett val av fyra glittriga färger.
 • Ram: Om du har 1 eller 2 textrader kan du också välja en ram.
 • Symbol: Du kan välja en symbol och placera den antingen på höger eller vänster sida.

 

Vävda stryklappar till kläder med din logga/layout och måt

 

 • Etikett: Om du behöver stryka på din etikett är de etiketter med vikning alternativet inte tillgängligt: välj "Standardetikett". Fortsätt sedan för att ange önskade mått. Hoppa över Taffeta-steget eftersom det inte är ett alternativ med stryka på.
 • Ladda upp: I detta steget laddar du upp din logga/layout med upp till 6 st färger inkl bandfärgen.
 • Färger: Här hittar du ett urval av Pantone-färger och alternativet "Renfärg" om du behöver det. Se till att kryssa i rutan "Stryk på" innan du fortsätter till nästa steg.
 • Meddelande: Du kan använda det här fältet för att ställa en fråga eller ge oss mer information om din design.

 

 

Vävda stryklappar till kläder med text och tvättsymboler

 

 • Färg: Välj en av 27 färger för etiketten och bestäm om bakgrundsfärgen måste förbättras med alternativet “Renfärg” alternativet. Markera sedan rutan "stryk på".
 • Text: Lägg till en rad med text (valfritt), välj justering, teckensnitt och textfärg.
 • Symbol: Du kan välja en symbol från var och en av följande kategorier: temperatur, blekning, torkning, strykning, kemtvätt.

 

 

Tryckta stryklappar till kläder med text och symbol

 • Storlek: Välj mellan två storlekar som är tillgängliga.
 • Text: Lägg till upp till 2 rader med text, välj typsnitt, teckenstorlek och textjustering. Bestäm för röd, blå eller svart text.
 • Symbol: Välj bland hundratals symboler och besluta den skall vara på vänster eller höger sida om texten.
lära sig mer

Wunderlabels stryklappar till kläder: Starkt varumärke ihopkopplat med hög kvalite

Garn av den högsta kvalite vävs på professionella vävmaskiner med den senaste tekniken. Etiketterna är fint vävda och producerade under strikt kvalitetskontroll, vilket resulterar i en hållbar produkt med fina färger. Vår kvalificerad personal och säkra arbetsförhållanden gör detta möjligt. Våra certifieringar garanterar att etiketterna är fria från skadliga ämnen och även lämpliga för spädbarn.

Wunderlabel webbplats gör det enkelt att designa anpassade stryklappar till kläder. Skapa etiketterna i din egen individuella stil genom att använda vårt gratis online designverktyg.
Wunderlabels stryklappar till kläder med ditt namn/text kommer att sitta kvar länge på den produkt du sätter en på så det är värt att göra detta köp. Så varför inte förenkla saker genom att välja att stryka på etiketten? Ingen sömnad, applicera bara med värme!

 

 

lära sig mer

Att betala för dina stryklappar till kläder

När du är i kassan skall du välja ett betalningssätt. Etiketterna kommer att produceras så fort du har skickat din beställning. Efter du har skickat din beställning så får du en orderbekräftelse till din mail där det står vad du har beställt.
Vi har följande betalningsmetoder:

 

 • Kreditkort: Visa/Mastercard, Swish
 • Faktura via NETS
 • PayPal

 

lära sig mer