Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

presentband

Tryckta Presentband

Kundrecensioner

Upplev Wunderlabel

Premium kvalitet

Premium kvalitet

Trycket är på 100% polyester/dubbelsidigt satinband

Få mer för pengarna

Få mer för pengarna

Beställ mer och styck priset går ner

Expressfrakt

Expressfrakt

Express beställningar med UPS Express

Presentband med Text & Symbol

Våra snygga presentband med tryck är gjorda avv 100% polyester/dubbelsidigt satin. Den har vacker glans, mjuka och lena att ta på. Ändarna på presentband är mjuka och kommer inte franas upp. Perfekt för att slå in presenter eller märka upp produkter för att stärka varumärket.

SPECIFIKATIONER:

 • Höjd: 15mm
 • Skapa enkelt ditt egna festivalarmband genom att använda vårt design verkyg online.
 • Olika bredder och färger
 • Tryckta på 100% polyester dubbelsidigt satinband
 • Kanterna är mjuka och följsamma och fransas inte upp
 • Perfekt för present inslagning för företag eller hantverk
 • Tryck: Termisk överföring
Presentband

Presentband med egen logga

Tryck presentband med egen logga är en kundfavorit av goda skäl. Detta professionella presentband passar att användas för så många tillfällen. Presentband är populärt för företagsevenemang, prisutdelningar, stora evenemang, bröllop och fester. Vårt enkla online-designverktyg hjälper dig genom varje steg i beställningsprocessen. Välj bara din sorts av tryck och ladda upp din logga eller layout. Efter beställning så kontrolleras din beställning av oss och vi skickar en layout som du måste godkänna innan vi kör igång produktionen.

 
SPECIFIKATIONER:

 • Tillgängliga höjder: 10 mm, 15 mm, 20 mm, 30 mm, 40 mm
 • Beställningar börjar på 10 meter
 • Bandet är av 100% polyester dubbelsidig satin
 • Bandet kommer på en rulle så att du kan välja var du ska göra klippningarna.
 • Digitaltryck
 • Tvättbara upp till 90°C

Video: Tryckta Presentband - Skapa din etikett nu

Släpp los din kreativitet

Ett personligt presentband sätter pricken över íet när man slår in en present/föpackning presentförpackning. Satinband är ett av de mest mångsidiga band du kan arbeta med och är ett bra prisvärt alternativ till silkesband. Vi har sett otaliga användningsområden för vårt satinband. Födelsedagar, baby shower, bröllop, examen, dop och en massa andra högtider. Det kan vara knutet till ballonger, inslagna runt vaser och stearinljus eller använda det för att knyta "goodiebags". Dessa små detaljer skapar en wow-faktor. Personligt band kan vara ett smart tillskott till din marknadsförings plan också. Oavsett om du säljer i en detaljhandel eller ställer upp en mässa, kan lite band här och där lägga till elegans och charm. Välgörenhets- och företagsevenemang kan också dra nytta av användningen av personligt band. Det kan pryda, presentkorgar, blommarrangemang och till och med utmärkelser. Vårt band har också använts för utmärkelser i tävlingar.

Vårt vackra satinband är tillverkat av 100% ensidig polyester satin. Den är silkeslen och mjuk och har en vacker glans. Kanterna är mjuka och flexibla och kommer inte att fransas upp. Det är super lätt att binda i en båge men tillräckligt styv för att hålla sig på plats och få en höjd på rosetten. Vårt online designverktyg tar dig igenom varje steg för att designa det perfekta presentbandet för dina behov. Vackra färger, olika typsnitt och ett flertal symboler kommer att göra ditt band unikt! Är du osäker på vad du behöver? Inget problem, vårt kundservice team är alltid där för att hjälpa till.

Wunderlabel-Video: Presentband

Tryckalternativ för satinband

De mest använda och välkända tryckmetoderna för satinband är digitaltryck och termisk överföringstryck. De används även hos Wunderlabel för tryckta etiketter.

Digitaltryck
Denna metod är bekant för nästan alla från hemskrivare: bläcket appliceras direkt på materialet i obegränsade CMYK-färger. Det är särskilt lämpligt för mycket färgglada designer.

Termisk överföringstryck
Termen 'termisk överföringstryck' hänvisar till en tryckteknik där satinband trycks. Termisk överföringstryck är en metod där önskad design eller information överförs till bandet genom att applicera värme på en speciell bandfilm. Denna bandfilm smälter på de punkter där trycket ska överföras och lämnar det önskade mönstret eller texten på satinbandet. Termisk överföringstryck erbjuder fördelen att det är relativt kostnadseffektivt samtidigt som det ger högkvalitativa tryckresultat. Det används ofta för märkning och märkning av produkter, etiketter, band och mycket mer. Vid tryck på satinband kan termisk överföringstryck användas för att överföra individuella designer, logotyper eller meddelanden på banden, vilket gör dem lämpliga för presentinslagning, marknadsföringssyften och olika evenemang.