Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

wunderlabel_landingpage_stage4.jpg

DTF Transfers

DTF Transfers

DTF står för "direkt till film". Det är en innovativ produkt på marknaden för textiltryck och ett bättre alternativ till andra fullfärgstextiltransferfilmer. DTF-transfer är en speciell typ av påstryknings bild som trycks på en transferfilm och som sedan kan appliceras på tyger eller andra material med hjälp av en värmepress eller strykjärn. Till skillnad från andra överföringsfilmer kräver DTF-överföringsfilmer ingen speciell färgbeläggning på bärarmediet. Istället appliceras ett tunt lager vitt eller genomskinligt pulver på transferfilmen som sedan trycks med en speciell DTF-skrivare. Skrivaren använder vattenbaserat bläck som appliceras på pulvret och sedan appliceras på målmaterialet genom värme och tryck. DTF-överföringar erbjuder ett brett färgområde och hög utskriftsupplösning, vilket resulterar i en överlägsen kvalitet och detaljerade utskrifter. De är också hållbara och tvättbeständiga, vilket gör dem till ett bra val för personliga plagg, reklamartiklar och presenter.

Kundrecensioner

Upplev Wunderlabel

Premium kvalitet

Premium kvalitet

Utmärkt färgglans och färgnoggrannhet
Få mer för pengarna

Få mer för pengarna

Beställ mer och styck priset går ner

Expressfrakt

Expressfrakt

Express beställningar med UPS Express

DTF Transfers - egen design

DTF Transfer är en professionell och anpassningsbar lösning för att möta krävande krav och erbjuda högkvalitativa utskrifter.
Ladda upp din logotyp, bild eller konstverk för att skapa din alldeles egna DTF Transfers på överföringsfilm som är klar att appliceras. DTF transfers är perfekta för idrottsklubbar, svensexor eller att starta din egen modelinje. DTF-transfer finns ofta på t-shirts, hoodies, väskor, sportkläder och arbetskläder.

Specifikationer:

 • Olika storlekar och former
 • Stryk på
 • DTF-överföringar gjorda med vattenbaserat bläck
 • Ladda upp din egen logotyp eller konstverk
 • Levande färger och högupplöst DTF-överföringsutskrift
 • Tvättbar upp till 60°C
 • För bomull, polyester, nylon, elastan, textilblandningar, linne, softshell, filt, äkta läder, etc. (Vänligen följ strykinstruktionerna för ditt valda material och DTF transfer strykinstruktioner).
 • Prisvärt varumärkes stärkande för företag
   
DTF Transfers

DTF-namnlappar för barn

DTF-namnlapp för barn är utmärkta för att märka kläder på dagis och skola. Våra anpassningsbara DTF-tryck är gjorda för att strykas på tyg och är tvättbara, hållbara, färgglada och kan matchas till nästan vad som helst.

Specifikationer:

 • Tvättbar upp till 60°C
 • Fransar inte upp
 • Högupplöst DTF-transfer utskrift
 • CMYK+W (4-färg + vit)
 • Vattenbaserat bläck
 • Hög elasticitet
 • Utmärkt färg glans och färg noggrannhet

DTF Transfer Tryck - The Game Changer i textil efterbehandling

DTF-transfertryck används främst för efterbehandling av en mängd olika textilier. Vi förvandlar dina mönster/logotyper till DTF-överföringar med högtäckande färger. Oavsett om du bara behöver ett enda tryck, en serie mönster eller en beställning med stora volymer, kan Wunderlabel hjälpa dig!
Vi är engagerade i att använda hållbar tryckteknik och är glada över att kunna erbjuda våra kunder miljövänliga produkter såsom våra DTF-transfers gjorda med vattenbaserat bläck. Dessa enastående påstryknings tryck är inte bara slitstarka och elastiska, utan har också stor uthållighet.

Läs mer om DTF-tryckmaterialet under "Typer av tyg".

Vad är DTF-utskrift?

DTF- utskriftsprocess innebär att en digital bild laddas upp till en dator och sedan skrivas ut på en bärfilm. Bläcket som används för tryck är vanligtvis ett speciellt pigmentbläck som är lämpligt för användning på textilier och andra material. Efter att bilden har tryckts på bärarfilmen, beläggs den med ett lim och överförs till tyget med värme och tryck.
Bläcket som appliceras direkt på filmen resulterar i ett hållbart tryck av hög kvalitet med bättre färgmättnad och färgnoggrannhet. DTF-transfer är långvariga och tål flera tvättcykler upp till 60°C.
Dessutom kan DTF-transfertryck användas på mörka tyger, vilket ofta är svårt med andra transfertryck processer.

Läs handledningen om hur man stryker på DTF-överföringar.

Fördelar med DTF Transfers

DTF-transfer erbjuder många fördelar jämfört med andra typer av textiltryck.

 • Högupplöst, högkvalitativt DTF-överföringstryck, CMYK+W (4-färg + vit)
 • Hög elasticitet
 • Utmärkt färgglans och färgnoggrannhet
 • Långvarig
 • Slitstark och töjbar
 • Perfekt för ljusa och mörka textilier

Vilka material kan DTF-överföringar strykas på?

DTF-transfertryck kan användas på en rad olika material: Bomull, polyester, nylon, elastan, textilblandningar, linne, mjukt skal, filt, äkta läder... VIKTIGT! Vänligen följ strykinstruktionerna för materialet.

Vad behöver du för DTF-överföringar?

För att dekorera dina textilier behöver du din egen bild eller logotyp, ett strykjärn eller en värmepress och DTF-strykinstruktionerna.
Ladda bara upp din design i Wunderlabel-konfiguratorn så producerar vi dina DTF-överföringar och packar dem noggrant för frakt. 

DTF Stryka på Transfers för alla behov

Oavsett om det gäller ett gör-det-själv-projekt, en fest eller ditt företag, har Wunderlabel rätt produkt för dig!
Iron-on DTF-överföringar är ett utmärkt val för många olika människor som behöver personliga plagg eller reklamartiklar för att sprida sitt varumärke och få dem att sticka ut från mängden.

Här är några exempel:

 • Företag:

DTF-överföringar kan hjälpa företag att marknadsföra sitt varumärke genom att trycka sina logotyper eller slogans på kläder, väskor och andra reklamartiklar.

 • Sportklubbar:

DTF Transfers är bra för att skapa personliga tröjor eller träningsoveraller för idrottslag.

 • Individer:

Individer kan använda DTF-överföringar för att anpassa sina kläder med anpassade mönster, bokstäver eller bilder.

 • Konstnärer och designers:

DTF-överföringar ger konstnärer och designers möjlighet att trycka sina konstverk eller design på textilier, vilket gör deras verk tillgängligt för en bredare publik.

 • Evenemang:

DTF-överföringar kan också användas vid speciella evenemang som bröllop, årsdagar eller födelsedagskalas för att skapa personliga plagg eller minnessaker.

Sammanfattningsvis är DTF-överföringar det perfekta valet för alla som vill ha personliga kläder eller reklamartiklar!

Video: Applicera en DTF-Transer på en keps med strykjärn

DTF Transfer kan du inte bara applicera på textil med ett strykjärn, utan också med en värmepress. I denna videohandledning kommer vi att guida dig steg för steg genom processen för hur du överför en DTF Transfer till en keps.