Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

stage_special_01.jpg

Inte säker vad du vill ha?

Oavsett vad du vill märka upp är vi övertygade om att Wunderlabel har rätt produkt för dig. Kolla in vår praktiska jämförelse nedan för att få en känsla för vad som passar dig.

Vävda namnlappar

standard_vs_with_woven_labels.png

Våra klassiska vävda namnlappar anpassas snabbt och enkelt med text, en symbol och en valfri ram online med vårt designverktyg. Behöver du något lite mer anpassat för dina behov? Ladda upp din logga eller layout för att skapa en vävd etikett med dina mått och eventuella vikningar.

Tryckta etiketter

printed_standard_vs_with_both.png

Våra tryckta etiketter blir personliga med din text och symbol. Vill du ha med din egen logga / layout så är det bara att välja tryckta etiketter med egen design / layout så trycker vi upp precis som din bifogade fil.

Valet är ditt!

Borta är de dagar där endast enkla, massproducerade etiketter är tillgängliga för privatpersoner, designer eller hobby sömmerskor. Här på Wunderlabel får du välja hur du vill designa dina vävda etiketter, hangtags, klistermärken eller presentband så att de blir helt unika för just dig. Oavsett om du syr egna kläder, designar för high fashion, säljer handgjorda artiklar online eller helt enkelt skapar och syr  för din familj - vi har de etiketter som du behöver. Välj mellan ett stort urval av typsnitt, färger och symboler för att enkelt skapa etikett online eller ladda upp din logga eller layout för att skapa en helt anpassad etikett. Valet är ditt!

Markera din individualitet

Våra etiketter och varumärkesprodukter används för många olika saker och vi blir ständigt inspirerade av vad som delas med oss. Våra anpassade vävda etiketter kan användas för dina egna kläder, barns skolartiklar, kläder för de som är på ett vårdhem, att ha ett personligt presentband vid födelsedagsfester och bröllop. De kan användas för att märka upp saker som du säljer eller instruera hur man ordentligt tar hand om ditt hangjorda föremål. Markera din individualitet med en etikett som verkligen är din egen genom att skapa en etikett online med vårt lättanvända designverktyg.

contactus-se.jpg