Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Polypropen (PP)

ÖVERSIKT
Polypropen (PP) är en polymer som används för många olika applikationer inklusive medicinsk och laboratorieanvändning, förpackning och mattor för att bara nämna några. Det upptäcktes av kemister i mitten av 1950-talet och har varit i storskalig produktion sedan 1957. Polypropen är ett mångsidigt material som används för applicering där styrka och styvhet behövs, men kan också användas för att skapa tunna flexibla ark för saker som klistermärken, dekaler och en mängd olika produktförpackningar.

Polypropenfilm används för många märknings ändamål på grund av dess hållbarhet och höga flexibilitet. Det är en industristandard för klistermärken på grund av dess speciella egenskaper:

  • Färgfast
  • Flexibel
  • Accepterar bläck mycket bra
  • Utmärkt för att skära i former
  • Lätt och luktfri
  • UV beständigt

Vilken typ av klistermärken i polypropen finns på Wunderlabel?

Våra PP-dekaler finns i två stilar: en tvättbar, mikrovågssäker version och en standard dekal med blank finish som är vattentålig.

- Tvättbara PP-klistermärken tål inte bara diskmaskin och mikrovågsugn, utan också UV-beständiga och perfekta för matlådor och vattenflaskor. Dessa klistermärken är tryckta och skyddas sedan med en laminerings beläggning som gör dem extremt hållbara.

- Standardklistermärken med blank finish är vattentåliga men bör inte tvättas. Tvätta eller skrubba tar bort finishen och bläcket. Dessa klistermärken är tillgängliga att designa med hjälp av vårt designverktyg online eller din egen logotyp eller konstverk.

Applicering

Alla våra klistermärken kan appliceras på de flesta släta, oporösa ytor som är rena, torra och fria från damm och olja. Rekommenderad temperatur för optimal vidhäftning är mellan 5°C - 45°C. Applicering utanför detta temperaturområde försämrar kraftigt vidhäftningen.

Tvättbara laminerade polypropen klistermärken på vit konstkraft pappersyt

Totalvikt: 185 g/m2 (± 5), emulsionsakryllim som är FDA-kompatibelt: US FDA 21 CFR 175.105.
Skol etiketter

Vattenbeständiga polypropen klistermärken på glansigt papper

Totalvikt: 162 g/m2, permanent smältlim.
Klistermärken Text & Symbol
Klistermärken med din logotyp