Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2024-01-15

Anpassade Texturerade Etiketter - Alternativ & Användningsområden

Anpassade Texturerade Etiketter - Alternativ & Användningsområden

Vävda etiketter med texturerad vävning lägger till en distinkt och förfinad element till en mängd olika föremål. Oavsett om de pryder plagg som T-tröjor, jeans, kappor eller ger en antydan till sofistikation till accessoarer som plånböcker, kepsar och sjalar, känner dessa vävda etiketter ingen begränsning. Fortsätt läsa för att upptäcka mer om dessa exceptionella klädetiketter!

Vad är Texturerade Etiketter?

Texturerade etiketter används inom kläd- och textilindustrin för att lägga till en unik och taktil dimension till kläder och accessoarer. En speciell vävningsteknik skapar upphöjda mönster och texturer som kan ses och kännas. Etiketter med horisontella, vertikala eller diagonala ränder lägger till en nivå av sofistikation och lyx till etiketten, vilket gör dem till ett attraktivt val för exklusiva varumärken, designers och passionerade hantverkare, för att särskilja produkter och kreativa projekt.

De kan designas online med upp till tre rader text i olika typsnitt och en symbol från vårt omfattande urval. Och precis som våra standardetiketter är de hållbara och långlivade, vilket gör dem idealiska för plagg och accessoarer som utsätts för frekvent användning och tvätt.

Vad Används Texturerade Vävda Etiketter Till?

Texturerade vävda etiketter ger en unik touch till olika kläder och föremål och ger en stilistisk förstärkning till dina designer. Genom att överväga färgkontrasten med tyget kan dessa etiketter tjäna både praktiska och dekorativa syften och lägga till en personlig touch i dina kreativa projekt.

Tillämpningar för Texturerade Etiketter

Anpassade kläder: Genom att medvetet välja och placera dessa etiketter kan du höja stilen på vilket klädesplagg som helst med en distinkt touch. Kläder, tvätt och nacketiketter kan alla lägga till en personlig touch till vilket plagg som helst i din garderob. Tillsatsen av texturerade etiketter kan också höja presentationen av föremål från små företag, som skjortor, hattar och tygväskor, och öka deras attraktionskraft bortom individuell användning.

Accessoarer: För väskor kan du lägga till en etikett på utsidan eller insidan eller till och med införliva en nyckelring med din etikett bifogad. Hattar och kepsar kan anpassas med en liten etikett på brättet eller en större på framsidan. Sjalar kan ha etiketter sydda på nederkanten för en subtil men elegant touch.

Hemtextilier / dekor: Du kan även använda randiga etiketter för att anpassa heminredningsföremål, som kuddar, kuddar, filtar, kast och dukar. För personligt bruk kan du bifoga personliga etiketter på en uppsättning matchande servetter och löpare för ditt matbord. För ditt hemtextilier-sortiment lägger dessa unika etiketter till en iögonfallande avslutning.

Gör-det-själv-projekt: I hantverksprojekt kan etiketter integreras sömlöst i egengjorda väskor, filtar och handstickade eller virkade föremål. De kan användas för att lägga till en professionell touch till hemgjorda föremål, liksom för att tillhandahålla viktig information som skötselanvisningar eller skaparens namn och kontaktinformation. Användning av anpassade tygetiketter kan också hjälpa till att visa upp ditt varumärke och lägga till en speciell, personlig dimension till dina handgjorda föremål.

Begränsade upplagesföremål: De unika etiketttexturerna kan också förstärka begränsade upplagesföremål och göra dem mer exklusiva. Dessa speciella vävda etiketter lägger till värde på produkten och kan göra dina produkter mer önskvärda för konsumenter. Dessutom kan etiketter med textur hjälpa produkten att sticka ut på hyllan och locka mer uppmärksamhet från potentiella köpare.

Exempel på etikettdesign för klädetiketter med textur:

Exempel

Specifikationer för Vävda Etiketter
- Material: 100% polyester - 100% återvunnet material
- Skötsel:
- Sömnadsetiketter tvättbara upp till 194°F / 90°C
- Strykon-etiketter tvättbara upp till 86°F / 30°C
- Kanter: Mjuka och flexibla
- Skärning: Varm skärning, ingen fransning
- Vävning: Jacquard
- Certifiering: OEKO-TEX® Standard 100 certifierad

Hur Uppnås Textureffekten?

Textureffekten på vävda etiketter uppnås genom vävningsprocessen. Vid skapandet av vävda etiketter flätas olika färgade trådar samman på en vävstol för att bilda det önskade mönstret. Genom att justera spänningen och vävningens mönster på trådarna kan en textur-effekt uppnås, vilket ger djup och dimension till etiketten. Detta kan göras genom tekniker som twill eller herringbone-vävning, vilket skapar en upphöjd, taktil yta på etiketten. Dessutom kan användning av olika material eller trådtjocklekar också bidra till effekten. Sammantaget möjliggör konsten att väva en myriad av designmöjligheter för att skapa högk valitativa vävda etiketter, vilket gör denna metod till ett populärt val för visuellt tilltalande och taktila texturerade etiketter.

Vilka Texturalternativ erbjuder Wunderlabel för Vävda Etiketter?

Vi erbjuder tre olika texturer tillsammans med våra standard (släta) etiketter: Horisontella, vertikala eller diagonala ränder för att lägga till visuellt intresse och djup. Oavsett din stil har vi den perfekta texturen för ditt projekt.

Vävda Etiketter med Horisontella Ränder

Har en mycket subtilt horisontellt linjerad textur.

Horisontella Ränder

Vävda Etiketter med Vertikala Ränder

Har 1 mm alternerande vertikala bakgrundsränder. Bordeaux, mörklila, blå, grön, ljusbrun, brun och svarta etiketter är vävda med en svart bakgrundsränder. Alla andra färger är vävda med en vit bakgrundsränder.

Vertikala Ränder

Vävda Etiketter med Diagonala Ränder

Har en mycket subtilt diagonalt linjerad textur.

Diagonala Ränder

Hur Fäster du Texturerade Etiketter på Kläder?

Det finns några olika metoder för att fästa högkvalitativa vävda etiketter på kläder. Ett alternativ är sömnadsetiketter, som kräver att etiketten sys fast på plagget för hand eller med en symaskin. Ett annat alternativ är att använda strykon-etiketter, som snabbt och enkelt kan fästas med hjälp av ett hushållsstrykjärn eller en värmepress. Våra etiketter kan också anpassas med lasrade monteringshål, vilket möjliggör säker fastsättning på tyget med vanlig sytråd, tjockt garn eller till och med metallnit. Slutligen kommer metoden för fastsättning att bero på klädets material och den look du strävar efter. Du hittar alla tre alternativen i det online-designverktyg för Vävda Etiketter med Text & Symbol och Vävda Etiketter med Glittrande Text & Symbol.

Är Anpassade Vävda Etiketter Kostnadseffektiva för Klädmärken?

Anpassade vävda etiketter kan vara kostnadseffektiva för klädmärken eftersom de ger en hållbar och professionell varumärkeslösning som lägger till värde på plaggen och förbättrar varumärkesigenkänningen. Dessutom kan anpassade vävda etiketter produceras i stora mängder till relativt låga kostnader, särskilt vid beställning i bulk. Det innebär att kostnaden per anpassad klädetikett minskar när kvantiteten ökar, vilket gör det till ett prisvärt val för klädmärken. Att investera i högkvalitativa vävda etiketter kan bidra till det övergripande uppfattade värdet av kläderna, vilket i sin tur kan leda till högre kundnöjdhet och eventuellt högre prisnivåer för plaggen.

Medan den initiala investeringen i unika vävda etiketter kan vara högre än andra märkningsalternativ, gör de långsiktiga fördelarna och det förhöjda varumärkesvärdet dem till en värd investering för alla modeetableringar.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!