Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2023-12-11

Enkel DIY Makrame-nyckelring handledning för nybörjare

Video: DIY Makrame-nyckelring handledning

Lås upp din kreativitet och gör ett uttalande med en förtjusande DIY-makrame-nyckelring! Denna enkla steg-för-steg-videohandledning visar dig hur du skapar ett snyggt och funktionellt tillbehör som är unikt för dig.

Allt du behöver är två kontrasterande färger av makrame-snöre, en robust nyckelring och en sax. Med dessa grundläggande tillbehör är du redo att starta ditt makrame-projekt.

Vår handledning visar grundläggande makrame-knutar, såsom Lark's Head Knot och Chinese Crown Knot, och projektet är lämpligt för både nybörjare och erfarna hantverkare.

Makrame är ett utmärkt sätt att varva ner och uttrycka din kreativitet. Den rytmiska processen med knytning gör att du kan fokusera ditt sinne och slappna av. Dessutom är tillfredsställelsen av att skapa något påtagligt med dina händer oerhört glädjande.
En makrame-nyckelring är också en omtänksam och personlig present. Oavsett om du gör det för dig själv eller någon du älskar, säkerställer den unika kombinationen av färger och mönster att varje nyckelring är unik. Det är en praktisk accessoar som lägger till en touch av bohemisk charm.

Så samla ditt material, tryck på play och låt magin med makrame utvecklas. Innan du vet ordet av kommer du stolt att visa upp din handgjorda makrame-nyckelring, ett bevis på din kreativitet och hantverk. Lycka till med pyssel!

Enkel Makrame Video handledning    

Lär hur man skapar en unik nyckelring

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/pwdQHRqProY" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Missa inte dessa enkla DIY handledningar och projekt:

Makrame för nybörjare - Hur man gör en makrame påse

13 återbruks-idéer för överblivna tygrester

Hur man slår in presenter - 10 idéer för snygga och hållbara presentinslagningar

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!