Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2022-08-22

De 6 mest populära namnlapparna

De 6 mest populära namnlapparna för skola och förskola

Skollovet går mot sitt slut och vi börjar fundera på vad våra barn kommer att behöva inför det nya läsåret och hur vi kan hjälpa dem att komma i ordning. Vi har en bra idé: namnband för skola och förskola.

För att se till att skolmaterial inte försvinner bör de märkas. Tyvärr kommer inte alla skolsaker med etiketter eller om de gör det är etiketterna helt enkelt tråkiga. Wunderlabels namnlappar kan designas för att passa din smak och sticker ut.. Låt oss visa dig våra 6 mest populära namnlapparna!

1. Namnklistermärken för skolan

Namnklistermärken är lämpliga för material som byts ofta, såsom block, anteckningsböcker, etc. De är gjorda av högkvalitativt dekalpapper och digitalt tryckta för ljusa färger och skarp grafik. Välj bland en mängd olika former från runda till fyrkantiga, många typsnitt, färger och symboler.

Namnklistermärken

Runda namnklistermärken är enkla och mycket praktiska. Gör ditt skolmaterial igenkännbara och försköna dem samtidigt genom att märka dem med namnklistermärken.
Fyrkantiga namnklistermärken för anteckningsböcker har tillräckligt med plats på dem för ett namn, klassnummer, ämne och symbol. De är perfekta för att märka övningsböcker såväl som anteckningsblock. Det finns många färger att välja mellan så att du kan ha olika färger för varje motiv. Alternativt kan du få ditt barns foto tryckt på klistermärket.

Designa dina namnklistermärken nu >> 

2. Stryklappar med namn för skolan

Du behöver inte sy på dessa etiketter eftersom de snabbt och enkelt fästs med ett strykjärn. Stryketiketter har följande fördelar:
-    Stryksetiketter tar bara några sekunder att fästa och håller länge
-    Stryksetiketter är gjorda av PU är idealiska för kläder, pennfodral, ryggsäckar.
De finns i två storlekar (46 x 12 mm, 50 x 20 mm) och med tre textfärger att välja på (svart, röd eller blå).

Stryklappar med namn

Skapa din design för Stryksetiketter nu >> 

3. Vävda namnlappar för pennfodral med mera

Vävda namnlappar finns att sy på eller stryka på. De är särskilt bra för pennfodral, gymväskor och ryggsäckar. De finns i två storlekar (60 x 15 mm och 60 x 20 mm) och kan anpassas med tre textrader och ett urval av symboler, typsnitt och ramar.

Vävda namnlappar

Vävda namnlappar

Börja designa dina vävda namnlappar här >>

Dina vävda namnlappar

4. Tryckta namnlappar att sy på

Tryckta namlappar är perfekta för skolkläder, pennfodral, ryggsäckar eller väskor. De är tvättbara i alla temperaturer, flexibla och hållbara.
Vårt designverktyg online låter dig experimentera med format och storlekar, olika ramtyper och färger. Du kan välja från ett brett utbud av bakgrundsfärger, typsnitt och motiv för att skapa din alldeles egna etikett.

Tryckta namnlappar

Tryckta etiketter finns i en mängd olika material (satin polyester, 100 % återvunnen satin, 100 % återvunnen Tyvek). Beroende på etikettstorleken kan du ange upp till fyra rader med text. De tillgängliga textfärgerna är svart, silver, guld, rött eller blått.

Skapa dina egna tryckta namnlappar >>

5. Namnband med glittrande text för pennfodral

Förutom standardfärger erbjuder Wunderlabel även melerat färgat garn och 4 gnistrande färger för en unik elegant look. Etiketter med silver, guld, röd eller blå gnistrande text kan också prydas ytterligare med en av våra symboler och en ram.

Namnband med glittrande text

Var kreativ och designa dina etiketter med glittrig text >>

6. Läderetiketter för ryggsäckar

Läderetiketter finns i äkta läder, konstläder eller WunderPap och finns i olika storlekar. Vårt färgutbud spänner från klassiska läderfärger till en unik trälook. För att göra det lättare att fästa etiketterna kan de avslutas med laserskurna hål.

Skapa dina läderetiketter >>

Läderetiketter

Våra etiketter i läder i klassisk brunt passar särskilt bra på ryggsäckar.

Etiketterna i läder kan också användas som etiketter för nycklar och väskor. Välj helt enkelt det relevanta stansnings alternativet för att göra personliga läderetiketter och använd vår konfigurator online för att designa din egen.

Vi hoppas att vår lista hjälper dig att inspireras! Gå till det online designverktyg du väljer och börja skapa en unik etikett. Konfiguratorn guidar dig genom designprocessen för en 100 % personlig etikett.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!