Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2020-08-13

DIY Krithållare

DIY Krithållare

Denna enkla krithållare ser inte bara ut supersöt utan fungerar också. De håller kritor från att bli bruten för snabbt och hålla saker organiserade. Barnen älskar också att sortera kritor i de små fickorna som också hjälper till att städa upp. Använd lite skrot tyg för att skapa en anpassad krithållare för en liten i ditt liv! Våra färdiga dimensioner blev 12 x 25 cm men du kan anpassa den så länge du behöver den och hålla så många kritor du vill.


Du behöver:

  • Tyg - vi använde en för fodret och en annan för utsidan och fickorna.
  • Tråd i en matchande färg
  • Elastisk band

Börja skapa din vävda etikett!


Klipp ditt tyg - du behöver två stycken som mäter 14 x 27 cm för insidan och fodret på krithållaren, och en bit som mäter 16 x 27 cm för att skapa fickorna. Du behöver också en bit som mäter 14 x 27 cm . Stryk på avigsida av din foderbit enligt tillverkarens anvisningar. Vik i fickstycket i halva längder, avigsida ihop och stryk ihop dem ordentligt och sy en raksöm i övre kanten.

DIY Krithållare

Placera fickorna så nära botten du kan av krit fodralet, höger sida ihop och råa kanter fodrade upp. Markera en linje 3,5 cm  från en kort kant. Fortsätt markera linjerna 2,5 cm från varandra hela vägen längs fickorna - din sista rad ska vara 3,5 cm från den andra korta kanten.

DIY Krithållare

Om du lägger till en etikett, sy den i en ficka (sy inte genom fodret!) ca 0,5 cm bort från kortsidan och 1 cm ner från fickans överkant. Sy fickan och fodret ihop längs dessa linjer. Du kan antingen sätta tillbaka högst upp på linjerna eller göra en smal sicksack stygn för att säkra fickans överkant. Skär en bit elastisk band 18 cm lång och basa ändarna till foder stycket på en av kortsidorna, precis ovanför fickan. Elastiken ska vara vänd mot foder stycket med råa kanter i linje.

DIY Krithållare

Nåla eller kläm fast det yttre stycket och foder stycket med fickan, med höger sida mot varandra. Sy runt kanten genom att använda en 1 cm  sömsmån och lämna ett mellanrum på cirka 8 cm  för att vrida på den nedre långsidan.
Klipp hörnen på din krithållare och var försiktig så att du inte klipper i dina sömmar. Detta hjälper till att göra hörnen snygga i nästa steg.
 

DIY Krithållare

Vänd krithållare på rätt väg ut och tryck försiktigt. Fäst eller kläm fast ditt svänghål med stygnsömmen inåt. Stygn hela vägen runt krithållaren nära kanten. Detta kommer att stänga ditt vridande gap.

DIY Krithållare

Klar!

DIY Krithållare

Vill du spara en idé för senare användning?

Sätt ett bokmärke för detta blogginlägg eller lägg till det i dina "Favoriter" så att du snabbt kan hitta den i din webbläsare senare.
Så här sparar du handledningen:

  • På din dator: Klicka på asterisken eller de tre prickarna i det övre högra hörnet eller på bok ikonen i det övre vänstra hörnet (beroende på webbläsaren du använder).
  • På din Android-smartphone: Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet och sedan på asterisken.
  • På din iPhone: Klicka på ikonen längst ner och lägg till länken till dina bokmärken eller boklista.
     

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!