Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-06-16

Ett möte med vår kund T.Herman

Ett möte med vår kund T.Herman

Vårt nästa kundintervju är med en kund i Sverige och som vet hur det är att jaga en dröm! Mathilda Hermansson, ägare och kreativ chef hos T. Herman, har tagit en idé och förvandlat det till ett blomstrande företag. T. Hermans underbara sängkläder, filtar, örngott och handväskor är bara några av de vackra och högkvalitativa produkter som erbjuds idag. Deras anpassade vävda etiketter utmärker sig med stil och kvalitet - vi är så stolta över att vara hennes etikettleverantör.

Vi presenterar T. Herman!

Ett möte med vår kund T.Herman

Berätta lite om T. Herman.

“Vi fokuserar på kvalitet och design - skapa hållbar lyx i vardagen"

Vårt affärsidé är att tillverka och sälja unika produkter under eget varumärke. Vi har fokus på kvalitet och design och vi vill skapa hållbar lyx i vardagen. De produkter vi designar och tillverkar under vårt eget varumärke T. Herman är främst textilier inom det interiöra segmentet. Vi försöker skapa produkter av bästa kvalitet och handplocka våra tyger från Indien, vi arbetar huvudsakligen med ulltyger som borde hålla en livstid. Vi vill skapa hållbarhet. Vi tror inte på massproduktion, vi vill skapa unika produkter som endast är tillgängliga i begränsat antal för att få en mer unik och exklusiv känsla. Viktigt för oss är att skapa produkter som håller i många år.

Vi jobbar ständigt för att uppdatera vår produktportfölj och skapa, designa och sälja nya produkter.

Ett möte med vår kund T.Herman

Hur inspireras du av att skapa nya produkter?

Mitt liv har förändrats! Jag har jobbat som ekonomichef för internationella företag och som så många andra människor så gick jag in i "väggen", så mitt liv förändrades och jag började tänka på vad jag verkligen ville göra med mitt liv och det var faktiskt att skapa. Jag gick tillbaka till min barndomsdröm! Så slutade jag mitt jobb och startade upp mitt företag i september 2016 åkte själv till Indien och letade efter högkvalitativa tyger! Jag köpte 500 meter och startade mitt eget varumärke och produktion - det här är min resa och jag älskar bara att skapa och inspirera andra människor! Jag följer nu min dröm.

Ett möte med vår kund T.Herman

Vad gör märkning av dina handgjorda föremål för ditt företag?

När jag började design hade jag en vision för varumärket som kom väldigt tidigt till i processen - hur märket ska se ut och färgerna jag ville ha på mina textiletiketter. Jag ville skapa den exklusiva känslan och etiketterna är mycket viktiga i den processen, även att etiketterna har hög kvalitet och en fin känsla. Textiletiketter kompletterar det utseende jag vill ha och uppfyller de krav jag ställer på kvaliteten på tyger och textiletiketter.

Ett möte med vår kund T.Herman

T.Herman hemsida och butik finner ni här:

Hemsida och butik

Instagram

Facebook

Ett möte med vår kund T.Herman

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!