Stäng ×

By Joacim on 20/02/2019

Intervju med kund: made by LIESL

Intervju med kund: made by LIESL

Marlies Witjes, vinnare av den holländska online sytävlingen Knipster 2017 och skapare av LIESL har varit mycket upptagen. Hon syr fantastiska kläder, gör coola YouTube-videor och delar sin kunskap med alla som är intresserade av att lära sig, samtidigt som man har hållbarhet i åtanke. Det är en win-win i vår bok. Vi är väldigt stolta över att vara leverantör för LIESL.   Vi presenterar LIESL! Berätta för oss om gjord av LIESL - hur började du? Jag har skapade LIESL år 2017 och visar mina skapelser på nätet, men jag har sytt sedan jag var barn, på och av. Sy (febern) gick upp i 2017 när jag deltog i en online-sytävling med ett nederländskt symagasin kallat Knipmode (du kan kalla det nederländska online-spinn från British Sewing Bee). När denna tävling gick min väg hade jag just bestämt mig för att spendera mer tid på min kreativitet. Perfekt tajming. Och jag vann! Under tävlingen upptäckte jag hur stor min kärlek för att skapa verkligen är. Det var den största belöningen. Vad inspirerar dig att skapa? Ganska mycket allt runt mig, mode från olika perioder i tid, tyger, andra handsmycken, människor jag ser på gatan .... tja allt. Jag älskar att utmana mig själv och upptäcka nya tekniker för att sy och manipulera tyger. Det finns så många saker jag vill göra, olika tekniker jag vill lära mig och allt med hållbarhet i åtanke. Jag vill bli inspirerad och också vara en inspiration till andra, det är mitt mål. Så jag delar mina märken på olika sociala medier och organiserar workshops. Vad gör etikettering av dina föremål för ditt företag? Det ögonblick som jag hade la in min första etikett beställning insåg jag att jag gjorde någonting på egen hand från början och avslutade det. Det är den bästa känslan. Särskilt för att jag hade haft processen att komma dit så mycket. Det är min meditation och det gör mig bara glad! Först gjorde jag mina egna etiketter. Utskriven på överföringspapper. Men de var inte hållbart i längden. När jag tog emot min första sändning av LIESL-etiketter från Wunderlabel så tänkte jag omedelbart: "Låt oss skapa!". Jag valde en enkel design så att de skulle balansera mina mer framstående mönster och kompilera mina grunder. Var kan vi hitta dig online? För närvarande skriver jag bloggar på den nederländska BERNINA-bloggen (år 2019 också på engelska), för Minerva Crafts hemsida och min egen blog site. 2019 kommer jag att skapa en egen hemsida Jag har också en YouTube channel, ett Facebook konto och ett konto på Instagram. Tack för att du delar med dig Marlies!