Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-12-04

Intervju med kund: One Ocean Ohana

Intervju med kund: One Ocean Ohana

Vi vet alla att plast förorenar vår jord. Desiree skapade One Ocean Ohana för att bekämpa detta problem. Vi älskar hennes filosofi och hennes driv! Vi är så stolta över att vara hennes etikettleverantör.

Intervju med kund: One Ocean Ohana

Berätta för oss om One Ocean Ohana - hur började du?

Jo, jag är en marinbiolog. Jag har alltid älskat havet och havet varelser. Jag har arbetat med hajar, rockor, fisk och havssköldpaddor. Det har varit en riktig dröm, men jag har sett några riktigt hemska saker, som plastpåsar i sköldpaddas magar och hajar fångas i nät för som är till för att fånga vanlig fisk.

Tillbaka till hur jag är här nu. Jag gifte mig och flyttade över hela landet till Rhode Island från Kalifornien. Min man är i flottan och jag behövde ett jobb, men det närmaste akvarium eller plats för mig att arbeta var för långt borta. Jag anställdes till slut på en dykbåt. Jag hade alla referenser och jag hade gjort haj dykning för ett företag i Kalifornien i flera år. De berättade att de inte anställer tjejer. Tja, jag skulle inte låta detta stoppa mig från att göra det jag älskar. Min mamma lärde mig att sy och jag har alltid gjort saker för mig själv och andra. Jag började sy påsar för metallrullar och ge dem till vänner. Jag försökte få dem att förstå sin viktiga roll i den här världen med en vacker påse och ljust färgade strån som fångar ögat och får dig att le. Mina vänner sa att jag behövde sälja dessa påsar och det blev startskottet till dessa fantastiska saker. Nu tillverkar jag återanvändbara påsar. Egentligen går nästa steg i att föra funktionella produkter som är slitstarka gjorda av 45% återvunnet material och trevligt att titta på.

Intervju med kund: One Ocean Ohana

Vad håller dig inspirerad?

Att veta att varje gång en jag säljer en påse så är en sköldpadda och allt havsliv lite säkrare från plastavfall. Jag tänker på kunderna och jag är tacksam för den medkänsla de ger mig. Jag får mycket inspiration när jag dyker och ser de olika formerna, färger på fiskar.

Vad gör etikettering av dina föremål för ditt företag?

Det får mig att kunna sprida ett budskap. Ohana är det hawaiianska ordet för familj och det visar att havet är en del av ditt liv och en del av din familj. Så många människor upplever speciella tillfällen och tillfällen vid havet. Havet är en stor del av mitt liv och jag ser det som en del av min familj. Mina etiketter ger mitt företag en röst.

One Ocean Ohana kan hittas på Etsy och ni kan följa henne på  Facebook and Instagram.

Tack för att ni delar Desiree!

Intervju med kund: One Ocean Ohana

Intervju med kund: One Ocean Ohana

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!