Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-03-01

Intervju med kund: Shevelkin Designs

Intervju med kund: Shevelkin Designs

Vi är verkligen glada över få berätta och visa mer av Stephanie från Shevelkin designer som har tagit återanvändning och hennes kärlek till kaffe och kombinerat dem för att skapa hållare, underlägg, tillverkat mattor och plånböcker. De  är tillverkad av återanvända kaffe säckar och andra använda knappar och tyg: Mönstret och texturen är inte bara funktionellt utan det ser fantastiska ut . Vi älskar den eleganta vävda Shevelkin etiketten och vi är stolta över att vara hennes etikett leverantör.

Intervju med kund: Shevelkin Designs

Berätta lite om Shevelkin designs

Jag är en konstnär i hjärtat och nu med mitt egna företag så känns det som en dröm att få uttrycka mig på och få leva på det. Officiellt lanserades jag oktober 2016, där jag började med justerbara återanvända hållare. Innan jag öppnade mitt egna företag arbetade jag i kaffeindustrin där jag såg möjligheter att skapa funktionell konst från återanvänd säckvävs påsar. Min första skapelse var för min egna kaffemugg. Här insåg jag snabbt hur bra det vad och ville dela med mig. Varje objekt jag skapar är helt unikt, det finns inte två som är likadana, det är det som är det unika med återanvänt material.

Intervju med kund: Shevelkin Designs

Var hittar du din inspiration?

Min familj är min inspiration. Som en (ny) mamma, ser jag möjlighet att skapa objekt som skulle kunna hjälp mig i mitt dagliga liv. Jag älskar processen från ritning och planering, till prototyper, och slutligen en produkt. Att få se sin egna produkt gå vidare och uppskattas av en kund känns riktigt bra!

Intervju med kund: Shevelkin Designs

Vad innebär märkning av dina handgjorda produkter gör för ditt företag?

Märkning är lite som att man sätta glasyren på kakan. Jag ville ha en minimal, enkel och vävd etikett. Jag surfade runt på nätet, men ingen kunde skapa vad jag ville, hur jag ville ha, och för priset som Labelsandribbo.sel kunde. Jag är mycket nöjd med kvaliteten och utseendet på etiketterna, jag rekommenderar labelsandribbon.se.

Intervju med kund: Shevelkin Designs

Var kan vi hitta dig på nätet?

Det är enkelt gå in på ShevelkinDesigns.com. Du kan hitta mig hänga på Instagram, jag lägger dagligen om mina projekt, kaffe äventyr, och jag älskar att hålla  kontakt med mina följare. Jag är också tillgänglig på Facebook, Twitter och Pinterest.  

Till hemsidan

Tack så mycket för att du vill berätta om dig och ditt företag Stephanie!!

Intervju med kund: Shevelkin Designs

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!