Stäng ×

By Joacim on 01/03/2017

Intervju med kund: Shevelkin Designs

Intervju med kund: Shevelkin Designs

Vi är verkligen glada över få berätta och visa mer av Stephanie från Shevelkin designer som har tagit återanvändning och hennes kärlek till kaffe och kombinerat dem för att skapa hållare, underlägg, tillverkat mattor och plånböcker. De  är tillverkad av återanvända kaffe säckar och andra använda knappar och tyg: Mönstret och texturen är inte bara funktionellt utan det ser fantastiska ut . Vi älskar den eleganta vävda Shevelkin etiketten och vi är stolta över att vara hennes etikett leverantör. ShevelkinImage1
  • Berätta lite om Shevelkin designs
Jag är en konstnär i hjärtat och nu med mitt egna företag så känns det som en dröm att få uttrycka mig på och få leva på det. Officiellt lanserades jag oktober 2016, där jag började med justerbara återanvända hållare. Innan jag öppnade mitt egna företag arbetade jag i kaffeindustrin där jag såg möjligheter att skapa funktionell konst från återanvänd säckvävs påsar. Min första skapelse var för min egna kaffemugg. Här insåg jag snabbt hur bra det vad och ville dela med mig. Varje objekt jag skapar är helt unikt, det finns inte två som är likadana, det är det som är det unika med återanvänt material. ShevelkinImage2
  • Var hittar du din inspiration?
Min familj är min inspiration. Som en (ny) mamma, ser jag möjlighet att skapa objekt som skulle kunna hjälp mig i mitt dagliga liv. Jag älskar processen från ritning och planering, till prototyper, och slutligen en produkt. Att få se sin egna produkt gå vidare och uppskattas av en kund känns riktigt bra! ShevelkinImage3
  • Vad innebär märkning av dina handgjorda produkter gör för ditt företag?
Märkning är lite som att man sätta glasyren på kakan. Jag ville ha en minimal, enkel och vävd etikett. Jag surfade runt på nätet, men ingen kunde skapa vad jag ville, hur jag ville ha, och för priset som Labelsandribbo.sel kunde. Jag är mycket nöjd med kvaliteten och utseendet på etiketterna, jag rekommenderar labelsandribbon.se. ShevelkinImage4 Var kan vi hitta dig på nätet? Det är enkelt gå in på ShevelkinDesigns.com. Du kan hitta mig hänga på Instagram, jag lägger dagligen om mina projekt, kaffe äventyr, och jag älskar att hålla  kontakt med mina följare. Jag är också tillgänglig på Facebook, Twitter och Pinterest.     Till hemsidan Tack så mycket för att du vill berätta om dig och ditt företag Stephanie!! ShevelkinImage5