Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-10-26

Kund intervju med: Delta Of Phoenix

Kund intervju med: Delta Of Phoenix

Är du redo att bli inspirerad? Francesca, är den kreativa kraften bakom Delta Of Phoenix och har tagit denim design till nästa nivå genom att lyssna på kvinnorna runt om henne. Genom att omfamna skillnaderna i varje kvinna kunde hon skapa underbara jeans som någon kvinna skulle vara stolt över att ha på sig. Vi är övertygade om att det oavsett vad hennes nästa projekt kommer att bli, kommer det att bli en succé.

Vi är stolta över att vara Delta Of Phoenixs etikettleverantör.

Kund intervju med: Delta Of Phoenix

Som ett varumärke inspirerar Delta of Phoenix att representera dekonstruktionen av feminina stereotyper. Dessa ideal var tänkt under min examens samling med titeln "The Wrong Woman", där former och stilar blev ifrågasatta och sedan förvrängda. Denna förvrängning representeras genom tyg manipulation och konstruktion av detaljer, vilket skapar skräddarsydda och lyxiga denim kläder. Delta Of Phoenix första design var skräddarsydda denim jeans, skapade för de underbara kvinnorna runt mig som var frustrerade  för deras  jeans inte kändes bra. Detta är ett av varumärkets viktigaste detalj.  Jeansen skall kännas bra för just din kropp

Kund intervju med: Delta Of Phoenix

Jag är inspirerad av att skapa av de som skapat före mig, de ikoniska kvinnorna som för mig representerar uppror och revolution, som Frida Kahlo och Vivienne Westwood. Delta of Phoenix-design påverkas också av denim råa och industriella natur och hur man bäst representerar dessa tyg attribut. Designen inom vår capsule collection är inspirerad av modern kultur och utmanar förutbestämda trender. Naturligtvis är det viktigaste för oss som varumärke att representera individuell feminin form, kläder som är skräddarsydda för personliga mått.

Kund intervju med: Delta Of Phoenix

Delta Of Phoenix är fortfarande i början av sin resa att bli ett etablerat märke. Etiketter, tillsammans med andra märkningsmaterial, representerar utvecklingen av en drömmande idé, en identitet stämpel på en original skapelse. Att kunna använda varumärkes logotypen inom etikett designen håller identiteten konstant.

Kund intervju med: Delta Of Phoenix

Hitta Delta Of Phoenix på Instagram, Facebook, Flickr, Pinterest, Twitter and Google + på @deltaofphoenix, och följ oss på bloggen, ‘deltaofphoenix-blog’.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!