Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-09-25

Kund intervju med : lemon yellow dress

Kund intervju med : lemon yellow dress

Vi tycker verkligen och de vintage inspirerade kläderna gjorda av Kristin, sömmerskan bakom Citron Yellow Dress. Hennes val av mönster och tyg är fräscht, roligt och aldrig tråkigt! Kunder som Kristin håller oss inspirerade att skapa och inte vara rädda för att ta chansen med ett funkigt tyg eller nytt mönster. Vi är glada att leverera Lemon Yellow Dress med etiketter/namnlappar och vi kan bara säga att det är en stor ära att hon valde Wunderlabel/Labelsandribbon!

Storleksetiketter från Wunderlabel

Våra storleksetiketter är av premiumkvalitet. Storleksetiketterna finns i olika färger och med alla vanliga storleksbeskrivningar: storlekar för vuxna, barn, information med nummer eller som en storlek, tex S. Måtten: 10 mm x 40 mm. Storleksetiketter för kläder kan beställas från Wunderlabel i små mängder. Låt dig inspireras av vår produkt!

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/HkA66wu2uyk" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vi presenterar Lemon Yellow Dress!

Kund intervju med : lemon yellow dress

Berätta om Lemon Yellow Dress. Hur började du med att sy?

Min mamma lärde mig hur man syr när jag låg i grundskolan. Jag spenderade många timmar på att tillverka scrunchies i gymnasiet och funky kläder i gymnasiet (gjorde sönder min mammas stackars maskin under vägen!). Jag köpte min första maskin efter att jag fick tillbaka lite på skatten. Jag slutade att sy när jag gick ut från college och började inte riktigt förrän för ungefär 3 år senare. Vid den tiden var mitt huvudfokus att vara en mamma till mina barn. Jag behövde verkligen något att spänna av, en aktivitet som jag hade för mig själv. Syning blev den aktiviteten och har sedan blivit min välbehövliga "min" tid. Jag började med att sy klänningar till min dotter (hon behövde en raket klänning!) och kläder, kjolar för mig själv. Jag tycker också om att göra väskor och plånböcker ibland. Mina symaskiner har blivit min favorit ägodelar.

Kund intervju med : lemon yellow dress

Vad fick dig att ta nästa steg och börja sy kläder?

Jag behövde alla klänningarna! Efter att ha tagit mig tillbaka i sömnads världen insåg jag hur mycket fantastiskt tyg och mönster det fanns där ute. Jag tycker också om att göra klänningar till min dotter, hon uppskattar verkligen att på sig dem! Jag hoppas att hon aldrig vill att jag ska sluta! Jag började nyligen sälja några bitar till vänner, det känns väldigt bra att se dem ha på mig mina skapelser.

Vad får dig att bli inspirerad att skapa?

Jag hittar inspiration från mönster i mitten av sekelskiftet, speciellt klänningar. Att sy för mig själv har gjort det möjligt för mig att ha en anpassad passform som jag inte skulle få från en butik, och det är beroendeframkallande. Jag bär klänningar dagligen så det finns alltid plats för mer! Jag undervisar också High School Fashion Design, så jag tittar alltid på vintagekläder för design och konstruktionsteknik. Jag tittade nyligen på vintage inspirerade bröllopsklänningar för att skapa en 10-års jubileum klänning för mig själv. Klänningen tog många veckor att planera och göra, men det var en fantastisk upplevelse att ta en idé och förvandla den till den perfekta klänningen för mig. Jag älskar att plocka upp nya tekniker på vägen för att driva mina färdigheter vidare.

Kund intervju med : lemon yellow dress

Varför valde du att märka upp dina handgjorda föremål?

Jag kommer ihåg att min mamma har haft etiketter/namnlappar med hennes namn på dem när jag var barn. Jag trodde alltid att det var en härlig finish, så att plagget ser professionellt ut och unikt. Nu sätter jag etiketter/namnlappar alla mina skapelser!

Kund intervju med : lemon yellow dress

Tack för att du delar Kristin!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!