Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-01-29

Kundintervju med Berry Bug Shop

Kundintervju med Berry Bug Shop

Vad kan bli bättre än att knyta samman med en bra vän för att skapa ett företag som inte bara låter dig få ett kreativt utlopp utan gör livet enklare för barnen? Vi tycker definitivt att det här är en vinnande kombination! Melissa och Rebecca från Berry Bug Shop gjorde just det och har sedan dess skapat vackra barntillbehör. Vi är så nöjda att de väljer Wunderlabel som deras etikettleverantör.

Introducerar Berry Bug Shop!

Kundintervju med Berry Bug Shop

Berätta för oss om Berry Bug Shop.

Berry Bug Shop handlar om att göra livet med barn lite enklare! Vi (Melissa Bergeron och Rebecca Tellyer) skapar produkter som har roliga mönster, handgjord kvalitet och funktionalitet för barn, familj och husdjur.

Men mest av allt, vi ÄLSKAR roliga, djärva mönster som är fulla av personlighet! Så mycket av vad vi gör är könsneutralt, med djärva färger och nyckfull detalj.

Vi lärde oss båda att sy när vi var barn, lärda av våra mammor och farmor. Vi träffade för några år sedan när vi spelade musik på lokala irländska pubar och bildade Barn Burners String Band in 2013. Melissa sjunger och spelar fiol, medan Becky utför en rad olika vindinstrument. I oktober 2016 bestämde vi oss för att slå samman våra talanger och börja på en ny resa och öppnade Berry Bug Shop!

Kundintervju med Berry Bug Shop

Vi använde våra erfarenheter som mödrar att utforma bitar som var funktionella, lätta att ta hand om och snygga.

Vi insåg snabbt att vi var inne på något bra och har arbetat hårt för att expandera våra erbjudanden för att inkludera hela familjen, inklusive älskade husdjur. Melissa har en dotter, en styvson och fyra hundar: Britneys hundar heter Linden, Baron och Doodle, och en boxer som heter Seamus. Becky har en son, en dotter, en Nova Scotia Duck Tolling Retriever som heter Loki och en katt som heter Sammy.

Du kommer att se våra familjer representerade i hela vår verksamhet, från Beckys dotter i produktfoton, till Melissas pups modellerande i bandanas. Det är verkligen en familjepolitik, inklusive stödjande makar och makar som hjälper till att sprida ordet och systrarna med marknadsföringsidéer.

Vi är passionerade för att skapa vackra, säkra och funktionella föremål för barn och spädbarn. Alla objekt i Berry Bug Shop sys i våra hem än så länge. Vi strävar efter att göra det lilla extra för att se till att allt är CPSIA-kompatibelt (amerikanska regler för barnprodukter). Vi gör detta för att hålla barnen säkra.

Kundintervju med Berry Bug Shop

Vad håller du inspirerad till att göra vad du gör?

Vi är inspirerade av våra barn och familjer. Det är en gåva för att kunna arbeta hemifrån, så vi kan få ett utlopp för vår kreativitet, liksom vara där för våra växande familjer. Det kan vara en utmaning att balansera allt ibland, men det är allt kärlekens arbete!

Vad gör etikettering av dina föremål för ditt företag?

Märkning är oerhört viktigt, eftersom det permanent ansluter vårt varumärke till våra föremål. Kunder kan förlora papperstags och visitkort. Men våra vävda etiketter stannar, dessa sys direkt på våra produkter.

Eftersom våra artiklar är inriktade mot spädbarn och småbarn och är gjorda för att klara av det slitaget är det rimligt att förvänta att de ärvs av andra familjer medlemmar eller bekanta. Om en mottagare inte köpte varan, men älskar vår kvalitet och design, kan de lätt hitta vårt märke på den vävda etiketten, titta på oss online och utforska vår butik.

Vi älskar Wunderlabel-produkter, och kommer fortsätta att använda dem exklusivt. De representerar helt vårt varumärke, ser vackert ut och är mycket väl gjorda. Bäst av alla kostnader är rimligt för vår växande start up.

Kolla in  Berry Bug Shop, du kommer inte att bli besviken! De kan också hittas på  Facebook och Instagram.

Tack för du delar Melissa and Rebecca!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!