Wunderlabel förblir öppen för affärer och handel och vårt kundtjänsteam är här för att hjälpa dig. Besök vår  Covid-19 informationssida för uppdateringar.

Close ×

CHOOSE YOUR PREFERENCES

Which country do we ship for?

By Joacim on 2018-01-24

Smart vardagstips, vässa saxen | Image

Smart vardagstips, vässa saxen

Vi har alla varit där. Du jobbar på ett projekt och din sax börjar ge dig besvär genom att inte klippa ordentligt. Den här snabb guiden kommer att ta dig igenom dessa situationer. Denna metod skärper inte din sax, utan hyser den. Aluminiumfolien fyller i sprickorna på saxbladet, så att de "skärps" så att du kan avsluta ditt projekt. Vi rekommenderar att ditt nästa stopp är att besöka en professionell slipare som kan slipa saxen. Denna folie fix rekommenderas inte på lång sikt.

Du kommer behöva:

En stor bit aluminiumfolie

En slö sax

Ett skrot stycke av tyg för testning

Smart vardagstips, vässa saxen

Vik aluminiumfolien så att det finns flera lager att skära igenom. Använda de slöa saxarna och klipp igenom aluminiumfolien några gånger.

Smart vardagstips, vässa saxen

Testa saxen på en bit tyg. Om de fortfarande inte skärs ordentligt, klipp några gånger till genom aluminiumfolien.

Smart vardagstips, vässa saxen

Din sax bör nu ha blivit lite skarpare!

Om du efter några försök med aluminiumfolien inte fått saxen lite skarpare kan det vara dags att hoppa över snabb fixet och få dem professionellt slipade stället.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!