Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-09-20

Ta din skapelse till en högre nivå med tvättrådsetiketter!

Ta din skapelse till en högre nivå med tvättrådsetiketter!

För min Etsy butik fokuserar jag främst på vadderade kuddar. Jag älskar att kombinera traditionellt lapptäcke med modern design och färger. Jag vill också att dessa artiklar ska användas och vara älskade ... vilket innebär att de kommer att behöva vårdas av sina nya ägare.

Ta din skapelse till en högre nivå med tvättrådsetiketter!

Att lägga till en tvättrådsetikett är ett utmärkt sätt att påminna den nya ägaren om hur man vårdar sin nya produkt. Det tar chansning ut av det för kunden, och det är mer användbart än att inkludera en anteckning i botten av din Etsy list beskrivning. Om din kund ger din vara som en present, har den lyckliga mottagaren inte läst dina noggranna tvätt instruktion online eftersom de inte har sett listan till att börja med!

Ta din skapelse till en högre nivå med tvättrådsetiketter!

insert photo caption:  Photo of District Coverup’s fig leaf pillows in blue.

Precis lika viktigt, att lägga till dessa etiketter på ditt arbete är att de ger en mycket professionell finish, speciellt i kombination med en etikett med din logga på utsidan och en  hängetikett eller anpassat presentband. (Mer om dem snart!) En färdig produkt hjälper till att förmedla all den kvalitet du har lagt till på vägen. Första intryck är viktigt, speciellt när du bygger ditt varumärke från början!

För mina tvättrådsetiketter valde jag de tryckta XL etiketterna. Att designa din tvätt etikett är snabbt och enkelt via Wunderlabels hemsida. Du kan välja upp till fem tvättsymboler för att beskriva allmänna vårdinstruktioner. Du kan se på hemsidan vad varje symbol betyder (till exempel "kalltvätt" eller "inget blekmedel"). Jag valde symboler som beskrev, "handtvätt" + "kall tvätt" + "torr hänga" + "torr låg värme".

Du kan sedan lägga till mer text under symbolerna. Jag använde mina egna kläder som referens och såg de vanligtvis att ge materialet eller ytterligare vårdinstruktioner. Alla mina quiltade kuddar har olika mönster, men de är gjorda av samma material, så jag lade till "100% bomull med en polyester dragkedja" och en enkel påminnelse om att "Tvätta försiktigt".

Ta din skapelse till en högre nivå med tvättrådsetiketter!

Jag syr fast dessa och viker dem på mitten för att fästas i söm fålla.. Eftersom etiketterna är gömda inuti bestämde jag mig för att använda en kontrasterande svart tråd för att fästa dem. Du kan också gömma sömmen som en vit tråd. En rak söm med några omvända stygn i början och slutet för att säkra saker på plats är allt som krävs.

Ta din skapelse till en högre nivå med tvättrådsetiketter!

District Coverup som ett varumärke betonar sitt hem i Washington, DC, vilket jag hoppas ger det en känsla av plats. Folk vill veta vem som gör sina saker och var de kommer ifrån. Om de köper en DC Flag-kudde eller en historisk karta över DC, varför inte välja en som kommer från den platsen?. Det är en politisk huvudstad, men den är också fylld av grannskap, hem, människor ... och beslutsfattare!

Ta din skapelse till en högre nivå med tvättrådsetiketter!

Överväg att lägga till tryckta XL tvättrådsetiketter till din nästa skapelse, och håll dig uppdaterad för att lära dig mer om hängetiketter/ hangtags och personligt tryckta prestenband i delarna 2 och 3 av denna serie!

Gå till produkten

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!