Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-10-30

Titta på våra kvalitets hängetiketter

Titta på våra kvalitets hängetiketter

Hej till mina medarbetare, sömmerskor och entreprenörer!

När jag är klar med mitt skapelse (i mitt fall, vanligtvis en quiltad kudde) gillar jag att gå tillbaka och ta in allt jag har gjort. Jag är stolt över de saker jag skapar och älskar att se den färdiga produkten. Att lägga till några extra funktioner här och där förbättrar också "finishen". Jag använder vävda etiketter för att märka upp mitt arbete (precis som en målare skulle skriva under sin duk) och jag lägger även till XL tvättrådsetiketter så att mina kunder vet hur man tar hand om sin nya produkt.

Titta på våra kvalitets hängetiketter

Vid den här tidpunkten borde produkterna bara sälja sig, eller hur? Vi kan öka upp vårt varumärke till nästa nivå med några hängetiketter/hangtags. Dessa hangtags signalerar kvalite till din kund med högkvalitativt papper och snöre.

För din kund kan en hangtag ge några välkända signaler som de brukar se i butiker och varuhus och att de kan lita på din produkt inte kommer från ett okänt varumärke.

Titta på våra kvalitets hängetiketter

Hangtags ger dig, tillverkaren, några andra fördelar också. Du kan välja att ha olika tryck på sidorna av din hangtag, vilket ger dig mer alternativ såsom att ge mer produktinformation på ena sidan och logga på ena.

Titta på våra kvalitets hängetiketter

Du kan ge det ett produktnamn, dimensioner, en storlek eller annan information som skulle vara användbar att veta om den. Och du kan få varje hangtag att säga något annorlunda!

Att fästa en hängetikett är enkelt. Jag valde den svarta snöret som Wunderlabel ger som tillval, och jag bifogar den till min märke med en liten säkerhetsnål. Jag älskar resultatet, och vet att mina kunder gör det lika mycket. Låt mig veta vad du tycker! Följ mig på Instagram eller kolla in mina försäljning på Etsy.

Titta på våra kvalitets hängetiketter

Gå till hemsida

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!