Stäng ×

By Joacim on 30/10/2017

Titta på våra kvalitets hängetiketter

Titta på våra kvalitets hängetiketter

Hej till mina medarbetare, sömmerskor och entreprenörer!   När jag är klar med mitt skapelse (i mitt fall, vanligtvis en quiltad kudde) gillar jag att gå tillbaka och ta in allt jag har gjort. Jag är stolt över de saker jag skapar och älskar att se den färdiga produkten. Att lägga till några extra funktioner här och där förbättrar också "finishen". Jag använder vävda etiketter för att märka upp mitt arbete (precis som en målare skulle skriva under sin duk) och jag lägger även till XL tvättrådsetiketter så att mina kunder vet hur man tar hand om sin nya produkt.   Vid den här tidpunkten borde produkterna bara sälja sig, eller hur? Vi kan öka upp vårt varumärke till nästa nivå med några hängetiketter/hangtags. Dessa hangtags signalerar kvalite till din kund med högkvalitativt papper och snöre.   För din kund kan en hangtag ge några välkända signaler som de brukar se i butiker och varuhus och att de kan lita på din produkt inte kommer från ett okänt varumärke.   Hangtags ger dig, tillverkaren, några andra fördelar också. Du kan välja att ha olika tryck på sidorna av din hangtag, vilket ger dig mer alternativ såsom att ge mer produktinformation på ena sidan och logga på ena.     Du kan ge det ett produktnamn, dimensioner, en storlek eller annan information som skulle vara användbar att veta om den. Och du kan få varje hangtag att säga något annorlunda!   Att fästa en hängetikett är enkelt. Jag valde den svarta snöret som Wunderlabel ger som tillval, och jag bifogar den till min märke med en liten säkerhetsnål. Jag älskar resultatet, och vet att mina kunder gör det lika mycket. Låt mig veta vad du tycker! Följ mig på Instagram eller kolla in mina försäljning på Etsy. Gå till hemsida