Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2022-07-11

Vad vore kläder utan etiketter?

Vad vore kläder utan etiketter?

Vad vore kläder utan etiketter? En etikett är pricken över i:et som verkligen fulländar din produkt och kan till och med vara den avgörande faktorn för kunderna när de bestämmer vilket märke de ska välja. En vacker etikett kan fånga köparens uppmärksamhet och ge dem en bättre känsla för varför din produkt är speciell. Det är inte en lätt uppgift att hitta exakt det du behöver med tanke på att det finns så många alternativ. Upptäck Wunderlabels sortiment av etiketter för att bestämma vilken produkttyp som passar dina behov bäst. Vårt mål är att erbjuda våra kunder den kvalitet som deras skapelser förtjänar!

What is important when choosing a label?

Hur föreställer du dig den perfekta etiketten? Lär känna de viktigaste egenskaperna hos etiketter för att hjälpa dig att bestämma.
Etikettens material är definitivt en av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till. Wunderlabel erbjuder en mängd olika material:

- Polyester
- Bomull
- Konst bomull
- Läder
- Papper

Vävda vikta etiketter är mycket användbara och populära. Wunderlabel erbjuder många vikta etikettalternativ och du är säker på att hitta en som passar din produkt.
Tryckta etiketter är inte förvikta och måste vikas för hand. Se till att du laddar upp en fil med rätt design för en vikt etikett.

Tryckta etiketter

Vävda etiketter är särskilt populära bland gör-det-själv-entusiaster och inom textilindustrin. De kan tvättas i upp till 90°C och är mjuka, flexibla och slitstarka. Se viknings alternativen som vi erbjuder nedan.
Du kan designa dina vävda etiketter med eller utan veck. Som nämnts tidigare kan du välja det viknings alternativ som bäst passar dina behov:
 
- Kantvikta vänster + höger
- Kantvikta  toppen + botten
- Mittvikta
- Manhattan vikning
- Bookcover vikning
- 3 olika typer av hanger loops

Viknings

En av de stora fördelarna med att välja vävda etiketter med din logga är alternativet med delad etikett som låter dig göra en betydande besparing.

Att välja rätt färger för dina etiketter är också av yttersta vikt. Det bästa valet påverkas av faktorer som produktens färg, färgen på förpackningen och matchning av bakgrundsfärgen till textfärgen. Wunderlabel har ett urval av Pantone-färger som du kan välja mellan.

De många design alternativen skapar en unik etikett som får din produkt att sticka ut. Rätt utformade etiketter tjänar ett större syfte än att bara visa information: De skapar en varumärkesidentitet som skiljer dig från konkurrenterna.
De kan vara ett reklambudskap, en praktisk upphängningsögla eller en snygg finish på dina textilier.

Gå till Wunderlabel-butiken och välj dina tryckta eller vävda etiketter!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!