Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-12-18

Varumärkning 101: Personliga presentband

Varumärkning 101: Personliga presentband

I denna del av vår varumärkning 101 tittar vi på tryckta band som ett sätt att ge dina produkter en färdig presentation. Vi har redan tittat på att lägga till tryckta XL tvättrådslappar, och även att sätta på hangtag / hängetiketter på dina produkter.

Små justeringar kan vara några av de första sakerna din kund ser när man öppnar ett paket eller öppnar en present - och vi vet alla att det första intrycket räknas! Med hjälp av anpassat presentband lyfter du super enkelt upp presentation och gör folk lite mer uppspelta att ta bort förpackningen och se vad som finns inuti.

Till exempel har jag nyligen skickat en anpassad quiltad kudde till en kund med posten. Jag valde en enkel låda, men försäkrade mig om att mitt föremål var inslaget i rent vitt papper. För min butik beställde jag ett svart presentband med silvrig text som säger "Handmade in Washington, DC" med några stjärnor som löper mellan bokstäverna. Det kompletterar mina även mina andra varumärkes förhöjande saker, som min hangtag och vävda namnlappar.

Varumärkning 101: Personliga presentband

Jag lägger presentbandet på insidan av lådan, med texten vänd nedåt.

Varumärkning 101: Personliga presentband

Därefter lägger jag vitt papper och lägger ner min produkt

Varumärkning 101: Personliga presentband

Sedan lägger vi vitt papper för att täcka produkten, följt av presentbandet på toppen för att säkra allt på plats. Om du inte kan se din text eller logotyp på bandet, se då till att det vänds ner när du först placerat det i lådan. Slå en enkel båge och försegla din låda.

Varumärkning 101: Personliga presentband

När kunden får sitt paket kommer de att känna att du lägger lite extra tid på dem, och det kan hjälpa till att skapa nöjda kunder.

Samma metod kan användas för att visa objekt i din butik eller står. Jag har vikt några av mina quiltade örngott och bundet dem med band. Detta gör dem till en mer hanterbar storlek att titta på som kund, att placera i en väska under ett inköp.

Varumärkning 101: Personliga presentband

Jag hoppas att du fick något ut av denna serie på varumärkning 101. Jag vet att små detaljer som tvättrådslappar, hängande hangtags och till och med tryckta presentband kan ta dina produkter till nästa nivå. Det är den typ av känsla jag får och uppskattar i varuhus och lyxbutiker, och de kostar inte mycket att göra själv!

Varumärkning 101: Personliga presentband

Till Presentband produkt

Till Hangtag produkt

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!