Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Terra kvar 2016-06-15

Det är viktigt att märka upp dina handgjorda varor/produkter

Det är viktigt att märka upp dina handgjorda varor/produkter

Oavsett om du är en hobby sömmerska, en som stickar, en tapetserare eller är du en person som gör objekt för att sälja på nätet eller i butiker, så är chansen är att du lägger mycket tid och kraft på dina handgjorda objekt. Din tid och ansträngning betyder något! Det är där vävda och tryckta etiketter spelar in. Tänk på etiketter som "signatur" på ditt verk/produkt. Precis som en konstnär målar en tavla så slutför hen den med sin signatur, vävda eller tryckta etiketter kan användas för att erhålla samma effekt.

Det är viktigt att märka upp dina handgjorda varor/produkter

Etiketter är viktiga för så många anledningar.

Om du planerar att sälja din varor så är marknadsföring och branding en del av nyckeln till framgång. Att erbjuda kvalitets handgjorda produkter är inte alltid tillräckligt. Märkning kan ge en professionell "touch" som i sin tur ger en känsla av trovärdighet. För en kund, kan denna känsla ofta vara den avgörande faktorn till ett köp. Vävda och tryckta etiketter kan också fungera som en enkel påminnelse om ursprunget till din produkt, som annars lätt kan förloras eller glömmas bort utan ordentlig märkning. Detta är ett bra sätt att få återkommande kunder! Fördelarna med att använda etiketter är oändliga. Men väljer du att spetsa till din marknadsföring och varumärkesstrategi, så är vävda och tryckta etiketter ett enkelt sätt att göra en stor inverkan.

Kanske ditt mål inte är att sälja de saker du gör. Kanske branding inte är något som du är orolig med eftersom du omsorgsfullt gör saker och produkter för din familj och vänner. Vävda och tryckta etiketter kan också vara ett fantastiskt sätt att föra vidare en känsla eller notera datumet då din skapelse skapades. Det är ett trevligt sätt att visa vad en gåva har sitt ursprung. På släktklenoder är det skönt att veta att märkningen kommer att berätta en historia om tillverkaren för kommande generationer. Det finns inget projekt som är för litet för en vackert utformad etikett.

Naturligtvis finns det nytta och skäl för märkning. Dimensionering, tyg innehåll och skötselråd är alla viktiga bitar av information. Storleks etiketter, naturligtvis, kommer att säkerställa en god passform. Inklusive skötselråd, som kan innefatta tyg innehåll i form av en tvättmärkning är det enklaste sättet att se till att dina produkter rengörs på ett ändamålsenligt sätt. Rätt tvättråd säkerställer en längre livslängd på din produkt som resulterar i en nöjd kund.

Att lägga till etiketter på en produkt kan verka som en liten detalj, men i slutändan kommer du vara glad att du gjorde. Din kreativitet och hårt arbete är värt det! Så berätta, sömmerskor, hobby entusiaster, vad är dina tankar på etiketter?

Det är viktigt att märka upp dina handgjorda varor/produkter

För att besöka vår hemsida, klicka här: wunderlabel.se, hitta mer information om våra vävda etiketter klicka här: Vävda etiketter .Information mm våra tryckta tyg etiketter och hangtags kan hittas här: tryckta etiketter och: hangtags

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!