Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2021-09-27

Bomullsetiketter vs konst bomullsetiketter

Bomullsetiketter vs Polyesteretiketter?

Wunderlabel har nu ett brett sortiment. Vi vill göra det enklare för dig genom att beskriva och jämföra liknande produkter. I den här artikeln kommer vi att förklara skillnaderna mellan bomullsetiketter och polyesteretiketter för att hjälpa dig att förstå vilken produkt som passar bäst för dina behov.

Bomullsetiketter

Du kan enkelt skapa bomullsetiketter med en elegant och enkel design på en offwhite bakgrund. Materialet i 100% bomull kommer att matcha dina naturliga plagg och produkter perfekt. Fransning i kanterna kan förväntas med 100% bomullsetiketter eftersom etiketterna helt enkelt skärs med ett blad. När det gäller val av färger är du något begränsad här: Det finns nio olika textfärger att välja mellan. Speciellt tillverkade gummi stenciler används för att uppnå ett skarpt tryck av hög kvalitet. Tryckfärgen blöder inte eller bleknar och våra bomullsetiketter kan tvättas i maskin upp till 30 ° C.
En matchande symbol kan lysa upp din bomullsetikett och uppmärksamma kunder om ditt varumärke. Om du väljer en ram eller inte är helt upp till dig. Varför inte prova båda innan du bestämmer dig? Om du redan har en logotyp och vill ha en etikett med 100% bomull, rekommenderar vi att du beställer de tryckta PRO -etiketterna.
Bomullsetiketter kan beställas från 100 stycken.

Bomullsetiketter och polyesteretiketter

Polyesteretiketter

Polyesteretiketter är tillverkad av 100% polyester men har ett riktigt bomullskänsla. Du hittar denna produkt  under kategorin "Tygetiketter" under "Tryckta etiketter Färg". Dessa etiketter skärs individuellt med värme och kommer inte att fransas upp. Naturligtvis är polyester ett mycket starkt och hållbart material och kan tvättas upp till 90 ° C. Denna produkt kan också beställas i dubbel satin, vilket är något tjockare än vanlig satin. Etiketterna med polyster trådar och dubbel satin trycks digitalt med sublimering färg.
Läs mer om skillnaderna mellan satintiketter med sublimeringstryck och satin etiketter med folie tryck vid ett senare tillfälle.
Bomullsetiketter är särskilt lämpliga för mycket färgglada etiketter och erbjuder fler valmöjligheter när det gäller färger och mönster. De avancerade färginställningarna gör att du kan använda en annan nyans för varje textrad du infogar. Du kan till och med ange önskad nyans i CMYK -färgväljaren.
En annan skillnad på bomullsetiketterna är den interaktiva förhandsvisningen som finns tillgänglig i online-konfiguratorn där du kan ändra de enskilda elementen genom att ändra storlek, rotera, flytta och spegla dem.

Och missa inte vår nyaste funktion för imiterade bomullsetiketter: QR -kodgeneratorn! Ange bara en URL eller ladda upp din logotyp för att automatiskt generera och placera koden på din etikett.
De färg tryckta etiketterna kan beställas från 10 stycken.

Bomullsetiketter exempel

Vi hoppas att denna jämförelse kommer att vara till hjälp när du väljer en etikett. Om du har fler frågor, vänligen kontakta oss. Vi hjälper alltid till. :)

<style type="text/css"><!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--></style>Missa inte dessa blogginlägg från Wunderlabel:

Tryckta etiketter med färg vs klassiska tryckta etiketter

Alternativet "Ren färg" för dina vävda namnlappar

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!